Szeretnék is meg nem is gyereket. Más is van így rajtam kívül?
Én ezért akarok apa lenni.
Nő vagyok, tehát viccelek, de sokkal jobb lenne, mehetnék dolgozni, szinte csak játszani kellene vele, anya intézné a többit.
Nem tudom mi lett volna, ha anyád is így gondolkozott volna, te most nem élnél...
Várj 40 éves korodig, amikor már nem tudsz szülni és majd bánkodsz hogy miért nem! Te tudod...
"Nem tudom mi lett volna, ha anyád is így gondolkozott volna, te most nem élnél..."
Ez így igaz, ha valaki nem születik meg, az nem létezik.
Tovább is van?
Jaj hát millióan vannak így manapság, nem kell kétségbeesni.
A gyerek egy természetes dolog, nem úgy mint ez a munka, karrier, anyagi státusz, felelősség bla bla ami mostanra roppantul természet ellenessé tette a gyermekvállalás gondolatát.
Oké a gyerekhez kell valami alap, mármint nem kell az utcára szülni, de nem kell több millió forint, kőtáblára vésett felelősségtudat, meg tökömtudja mi. Ezt csak belénk sulykolják.
Tuti biztos jövő nincs ebben az életeben, csak a halál. Mégsem arra készülünk ugyebár, pedig aztán arra lehetne.
Úgyis érzed, hogy mi a helyes!
"Nem tudom mi lett volna, ha anyád is így gondolkozott volna, te most nem élnél..."
Jah, bezzeg Hitler anyja milyen jófej volt, nem? Ez elég vacak duma szerintem.
Úgy gondolom, hogyha valaki nem akar gyereket az ne vállaljon. Lehet később megbánja, igen. De általában mikor valaki akkor vállal gyereket amikor nem akar, annak nem szokott jó vége lenni. Egyenes út az elhanyagolt, bántalmazott, lelki sérült gyerekekig. Inkább bánja meg később, mint hogy egy gyerek is sérüljön amiatt, mert társadalmilag úgy helyes ha szül, akkor is ha nem akar...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!