Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anya megvert. Hogyan javíthatn...

Anya megvert. Hogyan javíthatnék a helyzeten? Öngyilkos leszek

Figyelt kérdés

Elegem van mindenből. Anyám nagyon önző, inkább szoláriumra költ mint ételre. Elakart vetetni (lehet jobban járok), de mama (anya anyukája) rábeszélte hogy tartson meg. 12 éves koromig mamánál laktunk, ott biztonságban éreztem magam. Sajnos meghalt a nagyi, elköltözünk onnan. Azóta rettegésben élek.

Ma is megvert, alig tudok lábra állni, a hasam görcsöl (bár lehet meg fog jönni), lek.rvázott. Folyamatosan azt mondja buta vagyok, bár ne lennék, menjek el dolgozni, mert ő már 14 évesen dolgozott stb. Soha nem mondta azt hogy szeret, soha nem dícsért meg. Viszont mindenki előtt eljátsza a tőkéletes anyát, FB-n minden nap kiírja mennyire szeret, miközben itthon bánt.

Az iskolapszichológus kedvesnek tünt, ezért felkerestem-régebben kövérnek éreztem magam, majdnem hánytatáshoz folyamottam-ő annyit mondott majd kinövöm, semmit sem beszélgettünk.

Orvosi egyetemre akarok menni, de anya hallani se akar róla, mert oda akar iratni ahova ő járt. Öngyilkos akartam lenni már 10 évesen is.

Voltam nevelőotthonban is. Soha többet. Ott is veszekedtek, bunkók voltak.

Vagy megszökök vagy öngyilkos leszek. Elegem lett

14/L

2015. ápr. 5. 22:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/82 anonim válasza:
Folyt. Nagyszüleim ekkor már betegesek voltak és idősek,de csodásak voltak.Szerettem őket,tiszteltem őket,minden percnek örültem,ha velük lehettem. Igaz,ezt is állandóan megakadályozták a szüleim,állandóan eltintottak tőlük,ha rosszul tettem le egy poharat,rosszul néztem,stb...12 éves koromra elvesztettem őket,innentől már nem csak lelki terror volt,hanem állandó verések! Apám elkezdett inni,anyám meg csak tv-zett egész nap.Pokol volt.
2015. jún. 17. 21:28
 72/82 anonim válasza:
Folyt. Én ezeket akkor nagyon szégyelltem és senkinek se beszéltem róla,pedig sokszor elhatároztam,h.megteszem.Aztán amikor valaki rákérdezett a sérüléseimre,mindig kitaláltam valamit.A szomszédok viszont tudtak ezekről,mert mindent lehetett hallani,sőt volt,hogy az udvaron zajlott a verés.Olyan is előfordult,h.késsel kergetett ki az utcára az apám és be se engedett éjjelre...Tört-zúzott,mindent hozzám vágott. 13 évesen belelökött az ajtó üvegébe,tehe lett szilánkkal a talpam,papucsban sántikáltam az évnyitóra.
2015. jún. 17. 21:43
 73/82 anonim válasza:
Folyt. Sokkal később jöttem rá,h.a szüleim nem véletlenül találták meg egymást,hiszen egyikük sem akart soha semmit csinálni az életében,viszont attól rettegtek,h.a külvilág miként ítéli meg őket. Ezért mindenkivel negédesen viselkedgek,bókoltak,nem mertek szólni,ha átverték öket a boltban,ráléptek a lábukra,stb...Otthon viszon le lehetett vezetni a feszültséget,rajtam.Napi 2 doboz cigit szívtak,de rettegtek a betegségtől,pl.rádióban egészségügyi téma volt,anyám hisztérikusan örjöngve kapcsoltatta ki...
2015. jún. 17. 22:00
 74/82 anonim válasza:
Folyt. Bántalmazás esetén nem szabad tűrni segítséget kell kérni,de még így sem működik sokszor. Közönyösek az emberek,nem akarnak belekeveredni. Én voltam a gyomrommal orvosál és hiába ragasztgattam be a verések nyomat,teljesen nem tudtam elfedni+az egész alkarom be volt dagadva,kék-zöld volt. Az orvos megkérdezte,mi történt,hirtelen azt válaszoltam:koccantunk autóval. Nyivánvaló volt,h.ez nem igaz,a doki is tuda ezt,de ennyi.
2015. jún. 17. 22:34
 75/82 anonim válasza:
Folyt. Még néhány dolog,amit el kellett tűrnöm és tönkretette az életemet.Pl.elromlott a szemem,5.-osztályos koromban a fizika órát nsgyobb teremben tartották,nem láttam a táblát,mondtam a szüleimnek,válaszuk nevetve: "nyisd ki a szemed". Állandóan féltem emiatt a dolgozatoktól,mindig próbáltam feleni(egyébként általánosban végig majdnem kitűnő voltam).Később jelentkeztem nyári munkár gyárba,felvedtek,de apám nem engedett.Csak 18 évesen lehetett szemüvegem.
2015. jún. 18. 01:38
 76/82 anonim válasza:
Folyt. 7-8éves korom körül nyáron megjelentek rajtam szúnygcsipésszerű+vízhólyagszerű foltok az egész testemen,ha megkapartam,ahol nem volt,máris előjött.Valami allergia lehetett,5-6 év alatt kinőttem.Addig viszont,napokat,heteket sírtam át,szenvedtem+ a gyerekek csúfoltak.Kétszer elvittek a gyerekorvoshoz,aki azt mondta,allergia(vizsgálat nélkül).Sok év után megkérdeztem anyámat,miért hagyott így szenvedni,h.tudta végig nézni,miért nem vitt vizsgálatra,nem kért krémet vagy gyógyszert. A válasza flegmán:" az orvos kötelessége lett volna,h.tovább küldjön,nem az enyém".
2015. jún. 18. 01:57
 77/82 anonim válasza:
Utolsó válaszoló→Kedves édesanyad van:D
2016. júl. 11. 18:17
 78/82 anonim ***** válasza:
Hogy vagy kerdezo?
2017. febr. 17. 20:29
 79/82 A kérdező kommentje:
Helyzet ugyanaz de kollégista lettem amit imádok :)) de cigizek, néha iszok, vagdosom magam illetve az iskolában jól teljesitek próbálok kitörni bár úgy érzem nem fog menni..
2017. febr. 24. 19:14
 80/82 Bence_ ***** válasza:

Zseniális! 😁

Ha páran itt figyelünk rád akkor az segít?

2017. febr. 25. 12:38
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!