Anya megvert. Hogyan javíthatnék a helyzeten? Öngyilkos leszek
Elegem van mindenből. Anyám nagyon önző, inkább szoláriumra költ mint ételre. Elakart vetetni (lehet jobban járok), de mama (anya anyukája) rábeszélte hogy tartson meg. 12 éves koromig mamánál laktunk, ott biztonságban éreztem magam. Sajnos meghalt a nagyi, elköltözünk onnan. Azóta rettegésben élek.
Ma is megvert, alig tudok lábra állni, a hasam görcsöl (bár lehet meg fog jönni), lek.rvázott. Folyamatosan azt mondja buta vagyok, bár ne lennék, menjek el dolgozni, mert ő már 14 évesen dolgozott stb. Soha nem mondta azt hogy szeret, soha nem dícsért meg. Viszont mindenki előtt eljátsza a tőkéletes anyát, FB-n minden nap kiírja mennyire szeret, miközben itthon bánt.
Az iskolapszichológus kedvesnek tünt, ezért felkerestem-régebben kövérnek éreztem magam, majdnem hánytatáshoz folyamottam-ő annyit mondott majd kinövöm, semmit sem beszélgettünk.
Orvosi egyetemre akarok menni, de anya hallani se akar róla, mert oda akar iratni ahova ő járt. Öngyilkos akartam lenni már 10 évesen is.
Voltam nevelőotthonban is. Soha többet. Ott is veszekedtek, bunkók voltak.
Vagy megszökök vagy öngyilkos leszek. Elegem lett
14/L
Igen kezdem kiverni a fejemből :)
Kapott rá gyógyszert de elég rossszul van tőle és nem is úgy szedi ahogy elő van írva
Az élet módján is változtathatna, több egészséges étel, mozgás, a gyógyszert pedig előírás szerint kell szednie.
Az életmódváltást azért írom, mert egy egészségtelen gyenge szervezet talán több mellékhatást produkál..
Beszéltél vele erről?
Tegnap megint megvert. Oké én is hibás vagyok de én "csak" szóval bántottam. Elszakította az felsőmet is, én pedig önvédelemből visszaütöttem na azután jött a pokol. Úgy megvert hogy fáj a fejem, orrom, fogam, kezem, lábam. A kezem véraláfutásos de alig látszik
Azt mondta bár megdölenék, megbánta hogy megszült, neki nincs többé gyereke stb.. és bead nevelőotthonba mert idegbeteg vagyok.
FB-ről levette azokat a képeket amin én is rajta vagyok. Belépett az enyémbe is és elolvasta a leveleket. A legjobb barátnőmnek írt Víberen hogy agybeteg vagyok nemsokára nevelőotthonba megyek (ami ugye nem igaz), az írásán látszott hogy kételkeik szóval reménykedek hogy nem hitte el
Már csak a kollégium maradt de lehet nem fogja engedni
És még mindig oda akar iratni iskolába ahova nem akarom pedi ott napi több km-t kell futni nekem meg problémák vannak a tüdőmmel
Csak tarts ki, amig elkerulsz, a lanyok erosek! Rendorsegre is mehetsz, tobb jogod is serult. En gondolok rad, mar vannak online barataid.
Ha ki vagy borulva, elmehetsz futni, hallgathatsz meditacios videokat youtube-on, kiirhatsz magadbol mindent egy fuzetbe (csak ne talalja meg). Azt is javaslom hogy egy idegennyelvre gyurj ra erosen, es ha idosebb leszel tobb lehetoseged leszvaz EU-ban, mint Magyarorszagon, ahol konnyebben megorulnek az emberek, es mindenki frusztral mindenkit.
Amugy a tobbi gyerekevel mi lett? Kizart, hogy normalis lenne veluk a fentiek alapjan.
Köszönöm a válaszokat
Nem bízok egy tanárban sem és szeptembertől újabb suli aztán középiskola :(
Anyának csak 1 gyereke van, én
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!