Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anya megvert. Hogyan javíthatn...

Anya megvert. Hogyan javíthatnék a helyzeten? Öngyilkos leszek

Figyelt kérdés

Elegem van mindenből. Anyám nagyon önző, inkább szoláriumra költ mint ételre. Elakart vetetni (lehet jobban járok), de mama (anya anyukája) rábeszélte hogy tartson meg. 12 éves koromig mamánál laktunk, ott biztonságban éreztem magam. Sajnos meghalt a nagyi, elköltözünk onnan. Azóta rettegésben élek.

Ma is megvert, alig tudok lábra állni, a hasam görcsöl (bár lehet meg fog jönni), lek.rvázott. Folyamatosan azt mondja buta vagyok, bár ne lennék, menjek el dolgozni, mert ő már 14 évesen dolgozott stb. Soha nem mondta azt hogy szeret, soha nem dícsért meg. Viszont mindenki előtt eljátsza a tőkéletes anyát, FB-n minden nap kiírja mennyire szeret, miközben itthon bánt.

Az iskolapszichológus kedvesnek tünt, ezért felkerestem-régebben kövérnek éreztem magam, majdnem hánytatáshoz folyamottam-ő annyit mondott majd kinövöm, semmit sem beszélgettünk.

Orvosi egyetemre akarok menni, de anya hallani se akar róla, mert oda akar iratni ahova ő járt. Öngyilkos akartam lenni már 10 évesen is.

Voltam nevelőotthonban is. Soha többet. Ott is veszekedtek, bunkók voltak.

Vagy megszökök vagy öngyilkos leszek. Elegem lett

14/L

2015. ápr. 5. 22:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/82 anonim ***** válasza:
55%
2015. ápr. 5. 23:18
 12/82 A kérdező kommentje:

Nincs olyan rokon akiben megbíznék, bár ők is több 100 kilométerre.

Még van egy évem általánosból és a városi gimibe szeretnék menni de nézek valami távolabbit is hátha megtetszik és koleszos leszek

2015. ápr. 5. 23:18
 13/82 anonim ***** válasza:
100%
Szegénykém! Kollégium tényleg lehet jó ötlet, nem annyira drága mulatság, és nem fogjátok egymást látni.:)
2015. ápr. 5. 23:24
 14/82 anonim ***** válasza:
5%

#4 Ha nem ismered, akkor honnét tudod, hogy nem kíváncsi rád??? Talán az anyád mondta? Próbáltál akár egyszer is beszélni vele?

Azt értem, hogy megvert, amit nem szabadott volna. Hiszen ez a törvény. De azt nem írtad, hogy miért? Persze erre nincs mentség igaz???

Azt értem, hogy nem törődik veled, mert önző. Ok. És te mikor okoztál neki utoljára örömöt? Jól, illedelmesen, tisztelettudóan viselkedsz, büszke lehetne rád?

Miért lennél öngyilkos? Attól megoldódik valami? Vagy esetleg te is önző vagy, és csak magadra gondolsz, hogy neked jobb legyen? És mi lesz azokkal, akiknek hiányozni fogsz???

Ha nem szeretne, akkor nem vert volna meg, (persze ez nem mentség) egyszerűen átnézne rajtad, és nem érdekelné, hogy mi lesz veled. Még ha rosszul is csinálja, a szíve mélyén biztos, hogy a te érdekedben teszi.

Mindamellett én is azt javaslom, hogy keress fel egy pszichológust. Csernust tudom ajánlani. Vagy jelentsd fel, hogy rossz veled, zárják börtönbe, még a nevelőotthon is jobb, mint egy ilyen anya.

Vagy védd meg magad, ne hagyd, hogy sérüléseket okozzon. Menjél el dolgozni, és munka mellett lesz pénzed, időd elvégezni az orvosi egyetemet. És biztos vagyok benne, hogy jó orvos lesz belőled. De ha most öngyilkos leszel, akkor, még egyel kevesebb, lelkiismeretes orvos lesz. De akkor ki fogja megmenteni azokat, akiket te mentenél meg? Ennyire nem lehetsz önző! Szüksége van az ilyen jó orvosokra, ennek az országnak, mint amilyen Te leszel. :-)

Fel a fejjel, ez a pár év hamar eltelik, és ennél már csak jobb lehet. :-)

2015. ápr. 5. 23:27
 15/82 anonim ***** válasza:
95%

14-es!

Te rettentő buta vagy. :D

Bocs

2015. ápr. 5. 23:42
 16/82 anonim ***** válasza:
4%

#15 Köszönöm!

De azért neked sincs okod a panaszra...... :-)

2015. ápr. 5. 23:45
 17/82 pro skill hUn válasza:
69%

Figyu az en kozeli barátom is igyjart.

Õ már vagdosta a kezét is meg minden, de én is a tobbi barátom segitettunk neki azzal h beszélgettunk vele, felviditottul ha kellet.

Azt ajánlom h ha az anyád télleg ilyen akkor a barátaidat kérd meg h beszelgesstek es menjel el veluk neha eggyet sétálni vagy csak eggyet kikapcsoldni.

2015. ápr. 5. 23:47
 18/82 anonim ***** válasza:
71%

Nem buta, el kell menni a Csernushoze. Megmonta. Aztán mennyen el dolgoznie. 14 évesen. Munkahelyek rengetege várja.

Gyere ide dolgozni kisleányom, kellene nekünk most egy vezérigazgató.

2015. ápr. 5. 23:49
 19/82 anonim ***** válasza:
94%

"Ha nem szeretne, akkor nem vert volna meg"

Hát erre nem találok szavakat.

2015. ápr. 5. 23:58
 20/82 anonim ***** válasza:
85%
Én mindenkit megverek, akit szeretek. Minél jobban szeretem, annál többet kap. Mert szeretem. Na ki jön velem a Csernushoz?
2015. ápr. 6. 00:02
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!