Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Sos lett a csalamade, hogyan...

Sos lett a csalamade, hogyan javithatnek a helyzeten? Tobbi lent.

Figyelt kérdés

Minden ossze lett vagva, bekeverve, most jon az egy napos pihentetes. Arra gondoltam h kicsit felontom vizzel, s ugy pihentetem, uvegbe rakas elott pedig kinyomkodom, hatha igy kiazik valamennyi so. Mit gondoltok?

Elore is koszi



2014. szept. 11. 12:25
 1/3 anonim ***** válasza:
A zöldségek fel fogják szívni a felesleges sót, de ha aggódsz emiatt, tegyél bele sárgarépát, (ha van benne, akkor még többet,) esetleg plusz hagymát, vagy holnapig egy felkarikázott krumplit, amit a pihentetés végén dobj ki belőle...
2014. szept. 11. 12:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Nehogy önts bele vizet, frissen összekeverve kimondottan sósnak kell lennie. Másnapra a zöldségek felveszik a sót, és pont jó lesz a savanyúság.
2014. szept. 11. 14:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
Csatlakozoom az előttem kommentelőkhöz.semmiképp se öntsdd fel vízzel.ha mégsem szívja fel mert annyira túlsóztad,vágj még bele kis káposztát meg kápia paprikát.
2014. szept. 12. 01:12
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!