Miért kell a csalamádé készítésekor borként és timsót adni az alapanyagokhoz, és hol lehet kapni timsót?
Figyelt kérdés
2012. aug. 15. 07:44
1/2 anonim válasza:
A borkén megakadályozza, hogy a zöldségfélék (paprika, káposzta) idővel be-barnuljanak. Ettől megtartják szép, eredeti színüket.
A timsót még nem hallottam savanyúsághoz.
2/2 anonim válasza:
Én egyiket sem szoktam beletenni, söt tartósítószert sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!