Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Miért kell a csalamádé készíté...

Miért kell a csalamádé készítésekor borként és timsót adni az alapanyagokhoz, és hol lehet kapni timsót?

Figyelt kérdés
2012. aug. 15. 07:44
 1/2 anonim ***** válasza:

A borkén megakadályozza, hogy a zöldségfélék (paprika, káposzta) idővel be-barnuljanak. Ettől megtartják szép, eredeti színüket.

A timsót még nem hallottam savanyúsághoz.

2012. aug. 15. 11:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Én egyiket sem szoktam beletenni, söt tartósítószert sem.
2012. aug. 15. 20:49
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!