Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anya megvert. Hogyan javíthatn...

Anya megvert. Hogyan javíthatnék a helyzeten? Öngyilkos leszek

Figyelt kérdés

Elegem van mindenből. Anyám nagyon önző, inkább szoláriumra költ mint ételre. Elakart vetetni (lehet jobban járok), de mama (anya anyukája) rábeszélte hogy tartson meg. 12 éves koromig mamánál laktunk, ott biztonságban éreztem magam. Sajnos meghalt a nagyi, elköltözünk onnan. Azóta rettegésben élek.

Ma is megvert, alig tudok lábra állni, a hasam görcsöl (bár lehet meg fog jönni), lek.rvázott. Folyamatosan azt mondja buta vagyok, bár ne lennék, menjek el dolgozni, mert ő már 14 évesen dolgozott stb. Soha nem mondta azt hogy szeret, soha nem dícsért meg. Viszont mindenki előtt eljátsza a tőkéletes anyát, FB-n minden nap kiírja mennyire szeret, miközben itthon bánt.

Az iskolapszichológus kedvesnek tünt, ezért felkerestem-régebben kövérnek éreztem magam, majdnem hánytatáshoz folyamottam-ő annyit mondott majd kinövöm, semmit sem beszélgettünk.

Orvosi egyetemre akarok menni, de anya hallani se akar róla, mert oda akar iratni ahova ő járt. Öngyilkos akartam lenni már 10 évesen is.

Voltam nevelőotthonban is. Soha többet. Ott is veszekedtek, bunkók voltak.

Vagy megszökök vagy öngyilkos leszek. Elegem lett

14/L

2015. ápr. 5. 22:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/82 anonim ***** válasza:
3%

Most már szinte biztos vagyok benne, hogy egy elkényeztetett unatkozó, kislány sajnálatot akart kiváltani sok emberből, mert már annyira unatkozik, hogy más nem jutott eszébe.

Ti meg aszisztáltok hozzá. Annak azért örülök, hogy volt valaki, aki megértette, amit írtam. Persze a csorda őt is lepontozta. :-)

Sajnáljátok csak a kislányt. Pont ezt szeretné.

Volt egy 15 éves barátnőm, amikor 17 voltam. Begyógyszerezte magát, és úgy jött el a találkozóra. Gyomormosás, riadalom, stb... Megbeszéltem mindenkivel, család, barátai, tanárai, hogy ne hozzák szóba előtte, hogy öngyilkos akart lenni. Majd a csaj nagyon csúnyán letolt, hogy miért csináltam ezt, mert ő pont azt akarta, hogy sajnálják, figyeljenek rá, és nem is akart meghalni. De Ő legalább nem hazudtolta meg az anyját, aki egyedül nevelte. Akkoriban mi még tiszteltük a szüleinket.

2015. ápr. 6. 22:36
 42/82 A kérdező kommentje:

Aha..persze biztos kitalánék ilyet.

Komolyan szerinted ilyennel viccelek??. Elegem van már mindenből.

Én nem láttam a 40.válaszoló írását, szerintem törölték. Mi volt benne?

Ha hihetetlennek tűnik akkor is igaz sajnos :(

2015. ápr. 6. 23:02
 43/82 anonim ***** válasza:
0%

De ha tényleg így van, akkor miért nem válaszolsz a kérdésekre? Nem ítélhetünk el senkit félinformációk alapján. Te mit szólnál hozzá, ha téged vádolnának, de senkit sem érdekelne az, hogy te hogy látod a dolgokat?

Én nem bántalak, de az éremnek két oldala van. Ahhoz, hogy érdemben tudjon valaki, jó tanácsot adni, ahhoz ennél sokkal többet kell tudnia.

Itt sokan gondolkodás nélkül megköveznék anyukádat, pedig lehet, hogy tényleg azért tette, hogy te jobb ember legyél. Nem biztos, hogy mindig jól dönt, és cselekszik. De majd ha te is anyuka leszel, akkor fogod csak megérteni, hogy egy anya, nem tudja nem szeretni a gyerekét, még akkor sem, ha le kellett beszélni az elvetetésről. Lehet, csak azért akart elvetetni, mert félt, hogy nem tud mindent megadni neked.

2015. ápr. 6. 23:10
 44/82 A kérdező kommentje:

Próbálok minden kérdésetekre válaszolni

De ha még van valami kérdésetek nyugodtan kérdezzetek

2015. ápr. 6. 23:13
 45/82 anonim ***** válasza:
60%

A 14-est is én írtam, abban van kérdés bőven...

És remélem, hogy megnyugodtál már. :-)

2015. ápr. 6. 23:15
 46/82 A kérdező kommentje:

Akkor válaszolok a kérdésekre :)

Rajta van a bírósági papíron hogy nem érdeklem. 10 éves koromban írtam neki de visszaírta neki van már 2 gyereke őket szereti.

Azért vert meg mert, véletlenül (!!) kicsúszott a tányér a kezemből és morzsás lett a padló. Kaptam már azért is mert elfelejtettem kitakarítani a szobáját.

Sok tanulmányi versenyt nyertem ezért igen büszke lehetne rám. Múlt héten is elmosogattam, nem dícsért meg helyette leszidott hogy minek csináltam olyat amit nem mondott pedig csak kedveskedni akartam.

Ha öngyilkos lennék nem szenvednék. Nem tudom kinek hiányoznék

2015. ápr. 6. 23:29
 47/82 anonim ***** válasza:

41-43!

Nem tudtam elképzelni,honnan fakad ez a rettentő butaság amit ismét összehordtál...aztán a 45-ös válaszodban felvilágosítottál... :)

Most már értem!

Köszönöm

2015. ápr. 6. 23:39
 48/82 anonim ***** válasza:

Így már teljesen más.

Most már én is úúútálom, és megvetem. Mindkettőt.

Én büszke vagyok rád!!! :-) Tényleg jól sejtettem, hogy jó nagylány vagy. :-) Ne gondolkozz ilyen "dolgokon", mert tényleg nagyon hiányoznál, és te is tudod, kell nekünk a jó orvos. :-) Én meg azt tudom, hogy nagyon jó doktornéni leszel. :-)

Egyenlőre sok mindent nem tudsz csinálni. Anyukád, nagyon frusztrált lehet. Nem sejted, hogy mi lehet ennek az oka? Esetleg nem lehetne segíteni neki?

Tudom, hogy nem neked kéne, de ha sűrűbben "dorombolnál" neki.

2015. ápr. 6. 23:41
 49/82 anonim ***** válasza:
0%

"41-43!

Nem tudtam elképzelni,honnan fakad ez a rettentő butaság amit ismét összehordtál...aztán a 45-ös válaszodban felvilágosítottál... :)

Most már értem!

Köszönöm"

Eddig tűrtem, de most már elárulom neked, hogy annyira bu....a, vagy, hogy már okosnak hiszed magad. A lepontozás, és az acsarkodás az megy. De vajon van valami hasznos is amiben jó vagy, vagy csak így próbálod ellensúlyozni a kisebbségi komplexusodat? Esetleg már elűztél magad mellől mindenkit, és itt folytatod?

De ennél többet nem írok, mert nem akarok a te(ti) szintedre süllyedni.

puszi. :-)

2015. ápr. 6. 23:46
 50/82 anonim ***** válasza:
100%

"Most már szinte biztos vagyok benne, hogy egy elkényeztetett unatkozó, kislány sajnálatot akart kiváltani sok emberből, mert már annyira unatkozik, hogy más nem jutott eszébe."--ezt miből szűrted ki? :D

"Sajnáljátok csak a kislányt. Pont ezt szeretné. "--nem hinném,hogy annyira sokat jelentene neki idegenek sajnálata...arra nem gondoltál,hogy valóban megoldást vagy egy jó ötletre vár valakitől?

" De Ő legalább nem hazudtolta meg az anyját, aki egyedül nevelte. Akkoriban mi még tiszteltük a szüleinket."--honnan tudod ennyire biztosra,hogy hazudik a kérdező? Valamint meséld el nekem,ha valaki a születésedtől kezdve utál és megver...azt hogyan kell tisztelni?!

"De ha tényleg így van, akkor miért nem válaszolsz a kérdésekre? Nem ítélhetünk el senkit félinformációk alapján. "---itt per pillanat egyik szavad ütötted a másikkal,fent félinformációkból ítélkeztél :)

" Ahhoz, hogy érdemben tudjon valaki, jó tanácsot adni, ahhoz ennél sokkal többet kell tudnia. "--mégis mit szeretnél tudni? Hogy milyen stílusban alkalmaz az anyukája erőszakot?Nem elég neki megélni? Még részletezze is neked,mert te kíváncsi vagy és csak így tudsz érdemben pontos választ adni???! Ugyan már,ne viccelj.

"Itt sokan gondolkodás nélkül megköveznék anyukádat, pedig lehet, hogy tényleg azért tette, hogy te jobb ember legyél."---na hát igen,a verés az mindent megold,főleg,hogy kiskora óta veri.10 évesen öngyilkos akart lenni...most is ezen agyal...de szerinted a verés jó irányba terel mindent.Gratulálok az elméletedhez!

"Lehet, csak azért akart elvetetni, mert félt, hogy nem tud mindent megadni neked."---igen,biztosan ez állhat a dolog mögött.

"Hallod"!! Inkább menj feküdj le

2015. ápr. 6. 23:52
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!