A férjem a 2 éves lányunk előtt símogat mindenhol, csókol és nem érdekli, hogy a kicsi csak néz kérdőn, vagy épp megijed, hogy apa bántja anyát. Hogyan lehet ezt a helyzetet megoldani?
A férjemet nem érdekli, hogy a gyerek látja, azt mondja úgy sem érti! Dehogynem! A kicsi is akar csókolni engem, sőt lehúzza a cipzáromat és a nyakamat nyalogatja, mások társaságában is akár, de olyan is volt, hogy levette a pulcsimat és puszilgatta a vállamat...
Hiába mondom a férjemnek, hogy ez így nem oké, mert a gyereknek ilyen dolgokat nem kéne látnia, max ölelés, puszi. Ezzel is kilehet fejezni a szeretet egymás felé és nincs benne semmi intim. Ő meg fogdos, belenyúl a nadrágomba, a melltartóm alá és ezeket látja a lányunk, vagyis inkább azt, hogy én húzódok a férjemtől, mert nem szeretném, ha a kicsi ilyeneket meglátna. Vagy láthatja? Én úgy érzem ezek a hálószoba dolgok, nem a gyerekre tartoznak. Amikor szeretkezünk akkor sem érdekli, ha a gyerek ránknyitna, nem érti meg, hogy olyankor nem kell ilyesmit csinálni mikor a kislány velünk van. Máskor is el lehet intézni, igaz? Este mikor alszik, vagy délután, ha alszik. Erre az a válasz, persze programozott szex van, nem akkor lehet, amikor éppen szeretnénk. De hát ez van, ha már van egy gyerek?!
Köszönöm az érdeklődést. Eddig rendben van minden, remélem marad is, szépen elmagyaráztam neki és innen merítettem egy-két példamondatot. Most már máshogy áll a dolgokhoz.
Durván és könyörtelenül elmondtam neki, mi minden lehet a következménye és belátta, hogy igazam van.
Aki hasonló cipőben jár: Minden jót nektek, remélem nálatok is rendeződik, állítsd le miharabb.
Jól esett, hogy érdeklődtetek.
15:11-es vagyok, szia.
Annyit még írnék, h a férjem még mondja, mondogatja is, miket csinálna velem. Persze a gyerek előtt.
Különben tegnap megmutattam a kérdésre adott válaszokat neki. Ma már kicsit jobb volt a helyzet.
Köszi, szia.
02-18 19:37-ös vagyok.
Örülök, hogy rendeződött a helyzet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!