Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi indít egy felnőtt embert a...

Mi indít egy felnőtt embert a XXI. században arra, hogy gyerekeik házastársaival, az unokáik anyjával, apjával magáztassák magukat?

Figyelt kérdés

Elnézést a nyakatekert fogalmazásért.

Ők ettől többnek érzik magukat?

2015. márc. 19. 12:23
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem minden normális ember magázza az anyósát,apósát, és csak akkor kezdi eltegezni, hogy ha az anyós, após ezt felajánlja.

Egyenesen bunkóság letegezni a házastársunk szüleit, ha azok még nem ajánlották fel a tegeződést, bármilyen fiatalos szülők is...

Ha pedig a fiatal mégis letegezi első körben az anyósékat, akkor ne csodálkozzon, ha esetleg azok "na megállj csak"-ot fújnak. Rugalmasabb emberek, mint magam is: nem akadnék fenn ezen, és inkább örülnék, hogy fiatalosnak ítél és barátként szól hozzám egy fiatal, eszembe nem jutna magáztatni magam. De vannak szép számmal ennél vaskalaposabb emberek, akik ha nem is volt addig unszimptaikus az a fiatal, egy tegezéstől miatt kiakadnak, és magáztatnak...

Szóval jó tanács: Magázódj,aztán majd felajánlják a tegeződést.!

Persze vannak olyan idősebb emberek, akik szintén nem ajánlják fel a tegeződést, de viszont kedvesek, és nem nehéz őket magázni..., ők ilyen tyúkanyósabb típusok, jól is áll nekik, vagy velük kapcsolatban a magázás. Szerintem ez egyáltalán nem az, hogy ők most többnek érzik magukat. Talán inkább öregnek, és gyereknek tekintenek mindenkit, aki a gyerekükkel egykorú...

2015. márc. 19. 12:42
 12/42 anonim ***** válasza:
72%
Megint egy hulye kerdezo. Oneki mindenki kezes-haver legyen. Fogalmazni nem tud, hisz elnezest is kert, de onszerinte a valaszolok nem ertelmesek. Mi van, ma tenyleg nincs suli, vagy sok mar most a reszeg, unneplik, Jozsef,Sandor Benedeket?
2015. márc. 19. 12:43
 13/42 anonim ***** válasza:
66%

upsz, kimaradt két szó:

"Talán inkább öregnek ÉRZIK MAGUKAT, és gyereknek tekintenek mindenkit, aki a gyerekükkel egykorú...

2015. márc. 19. 12:46
 14/42 anonim ***** válasza:
74%
Biztos, hogy az öregek magáztatják magukat és nem a fiatalabb tiszteli meg őket azzal, hogy magázza őket? Én sem tegezem anyósomékat, a feleségem is magázza anyámat. Egyedül apámmal tegeződik, de ő olyan típus, akivel csak tegeződni lehet. Sosem jutott eszembe, hogy bármelyik probléma lenne. Anyósomék 35 évvel idősebbek nálam, hogy nézne ki, ha tegezném?
2015. márc. 19. 12:51
 15/42 anonim ***** válasza:
88%

"A kérdező kommentje:

Akik azt kérdezik, hogy mi ezzel a probléma, ugye nem haragszanak, ha nem tekintem őket értelmes vita partnernek?"

Hát akkor kit tekintesz vitapartnernek? Akik ugyanúgy gondolják? Miről vitázol velük?

2015. márc. 19. 12:53
 16/42 anonim ***** válasza:
84%
Talán azért, mert ők így nevelkedtek? A kedvedért nem fognak megváltozni. Fel sem fogom, hogy ez miért gond.
2015. márc. 19. 12:54
 17/42 anonim ***** válasza:
75%

na, oszoljunk emberek, nincs itt semmi látnivaló

:D

2015. márc. 19. 12:55
 18/42 anonim ***** válasza:
81%
Mert nem minden családban szokás az, hogy tegeződik mindenki mindenkivel. Vannak akik a saját idősebb rokonaikat is magázzák, sőt a szüleiket is. Én még csak alig vagyok 40 felett, de számomra is nagyon unszimpatikus, amikor egy takony 20 éves letegez. Talán várja meg amíg felajánlom, majd ha én olyannak érzem a viszonyunkat. Ha nem, akkor meg nem. Ennyi. Ez szabad döntése mindenkinek, és sok esetben jobb is az egészséges távolságot megtartani. Ez a kapcsolatok milyenségén is múlik, de vannak emberek, akiknek pedig az a természetes, hogy 20-30 évvel fiatalabb ne tegezze őket. Ha ezt te nem tudod elfogadni, az a te bajod.
2015. márc. 19. 12:55
 19/42 anonim ***** válasza:
69%

Édesanyám magázza a szüleit.

Apai nagymamám a halálos ágyon engedte meg neki, hogy tegezze, előtte 26 évig nem.

Az indoka volt a legdurvább: édesanyám nem tudta anyukának szólítani, és ezen nagymamám besértődött.

2015. márc. 19. 13:02
 20/42 anonim ***** válasza:
75%

Én 5 éve kerültem a párom családjába és magázom anyósékat mivel sosem ajánlották fel a tegeződést.Egyáltalán nem zavar,sőt lehet,h nem is menne a tegeződés,mivel ők már közelebb vannak a 70-hez és pedig huszonéves vagyok.

Viszont ott a sógornőm férje,már 20 éve a család tagja,bőven 40 feletti,mégis magázza anyósékat ő is.

Náluk a magázódás a szokás és kész,nem amiatt van,mert nem fogadtak volna el bennünket.

Lehet itt jönni a XXI. század dumával,de most komolyan kérdező,rosszabbul alszol azért,mert valahol ez a szokás??

27n

2015. márc. 19. 13:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!