A "felnőttek" mi a fenéért akadnak ki a piercingen?
Mi nem visszafordítható egy piercingen?
nem kérem, hogy szeressék rajtam, nem is érdekel, ahogy az sem érdekel, hogy szeretik-e ha kifestem a szemem vagy sem.
Az egyetlen, amit nem bírok felfogni, hogy miért kell magaslóról beszélni itt azokkal a tizenévesekkel, akik megcsináltatják? Megóvni? De miért kéne megóvni? Egy piercingtől? Gondolja meg a tetoválást nagyon, mert azt súlyospénzekért tüntetik el és csúnya helye marad. Ezt meg kiszedi és csókolom.
Nekem hat éve bent vannak, nem tartom sem bakinak, sem hülyeségnek, a barátnőm, akivel együtt csináltattuk megunta, kiszedte és volt nincs, ennyi.
"Elvileg" felnőtt vagyok, és piercingem is volt sokáig. Én nem akadok ki rajta. A gyerekemnek is meg fogom engedni olyan 16 éves korától (amúgy is ez a korhatára hivatalosan), ha az iskolában nem lesz belőle gondja. De ha a tanárok ez miatt pikkelnek rá, és rossz jegyeket kap, akkor kivetetem vele, és nem azért, mert igazat adok a tanároknak, hanem mert a tanulmányi eredménye fontosabb, mint egy testékszer.
Ja, amúgy van gyerekem, de még csak 2 éves, szóval még egyenlőre nincsenek ilyen kívánságai :)
Persze,hogy kiakadnak sokan!!Mivel tanult lány vagy akkor tudhatod,hogy ez a mi mai kultúránkba nem elfogadott.
A fülbevaló mint a piercing is az ősi kultúrában már felbukkantak.Ez idáig mind rendben van.Elkezdtünk szocializálódni aztán ez szépen lassan elmaradt illetve minden országban más lett.
És mivel más ezért kiakasztó az, ami máshol történik annak aki nincs benne.
Nagyon szép is lehet az az ékszer ha a viselője tudja is hordani.
Természetesen vannak akik túlzásba esnek és olyanok is akiknek nincs elég önbizalmuk,mert nem látják meg a saját testükben a szépséget, így el akarják vonni a figyelmet az ékszerek irányába.
És azért ha őszintén megnézed a mai társadalmat, vannak olyan foglalkozások amik megkövetelik az piercing nélküli megjelenést.
Egy vezérigazgató nem mehet el egy tárgyalásra orrában meg a szájában,nyelvében egy tárgyalásra mert 1.kinevetik,2.nem veszik komolyan.
Tisztelet mutatónak kell lennie ami nem engedi meg ilyen kinézeti formát. pl.egy orvos,egy tanár,egy politikus.
Az idősebbek meg azért ellenzik mert "az ő idejükben"ez nem volt szokás,és nem tudják elfogadni a korral haladó másságot.
Nem kell felháborodnod azon ha valaki kiakad ,hiszen mindenkinek meg van a saját véleménye,ezért nem kell neked kiakadnod:D
Egyszerüen fogadd el te is és majd téged is elfogadnak.
Mellékesen megjegyzem az én kislányomnak is van a köldökében és a fülében,de olyan szakmát választott amiben nem engedhető meg az arc díszítése.Ezt ő mondta és elismerte mert neki is tetszenek a piercingek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!