A "felnőttek" mi a fenéért akadnak ki a piercingen?
a párom külföldi és ő teljesen ledöbbent mikor látta , hogy itt a kisbabáknak már kilövik a fülüket. mert náluk ez egyáltalán nem szokás , sőőt.
azért nem minden felnőtt akad ki a piercingen. pl én 29 éves vagyok és tavaly csináltattam a köldökömbe :) nekem nagyon tetszik. mondjuk ez olyan hely ami ritkán látszik. viszont vannak társadalmi normák ,elvárások. pl sok iskolában illetve a munkahelyeken nem engedik hogy az arcod tele legyen piercingekkel. és ez szerintem érthető is. a szabadidődben azt csinálsz amit akarsz de munkahelyre, suliba azért az ember fogja vissza magát.
Én csak akkor "akadok ki", amikor az orrában van valakinek... az egyszerűen ocsmány. Azért ott különböző váladékok távoznak.
Más helyeken nem zavar, nem is veszem észre. Még szemöldökben sem zavar.
38/N
ma 12:45.
Ahogy te is írtad,én is így vagyok vele..Pattanásnak nézem sokszor ha az arcon van...Ha nyelvben akkor meg idétlennek tartom,mert sokszor nyújtogatják a nyelvüket és a fogukhoz kopogtatják.(mintha valami idegi betegségben szenvednének)A szájról nem is beszélve..Lehet látni,hogy nem tudnak jóízűen nevetni,mert "fáj " nekik...
Hogy miért nem akadunk ki ha egy kisbaba fülében fülbevaló van?mert ez már több mint 100 éve így van..Már szinte észre sem veszik..De a piercing az idősebbeknél nem nagyon elfogadott,legfeljebb csak megtűrt dolog..
De majd ha egyszer te leszel közel 40 éves,akkor is lesznek olyan dolgok amit te is érthetetlennek,és kiakasztónak fogsz tartani...(mondjuk mindenhol bejön divatnak a zsiráfnyak??)Akkor majd te is felteheted a kérdést magadnak,hogy miért is akadsz ki??
37/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!