Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A "felnőttek" mi a fenéért...

A "felnőttek" mi a fenéért akadnak ki a piercingen?

Figyelt kérdés
Azt legalább akarja az illető, persze azon egy sem akad ki, mikor a kisbabát elviszik fülbevalót berakatni, hogy szééép legyen, mert az természetes. Akkor?
2010. febr. 16. 12:36
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
Milyen piercingről van szó? Neked tetszik, látod értelmét?
2010. febr. 16. 12:50
 12/41 anonim ***** válasza:
100%

a párom külföldi és ő teljesen ledöbbent mikor látta , hogy itt a kisbabáknak már kilövik a fülüket. mert náluk ez egyáltalán nem szokás , sőőt.

azért nem minden felnőtt akad ki a piercingen. pl én 29 éves vagyok és tavaly csináltattam a köldökömbe :) nekem nagyon tetszik. mondjuk ez olyan hely ami ritkán látszik. viszont vannak társadalmi normák ,elvárások. pl sok iskolában illetve a munkahelyeken nem engedik hogy az arcod tele legyen piercingekkel. és ez szerintem érthető is. a szabadidődben azt csinálsz amit akarsz de munkahelyre, suliba azért az ember fogja vissza magát.

2010. febr. 16. 12:51
 13/41 anonim ***** válasza:
80%

Én csak akkor "akadok ki", amikor az orrában van valakinek... az egyszerűen ocsmány. Azért ott különböző váladékok távoznak.

Más helyeken nem zavar, nem is veszem észre. Még szemöldökben sem zavar.

38/N

2010. febr. 16. 12:52
 14/41 A kérdező kommentje:
Igen tetszik, látom értelmét, szépen kihangsúlyoztam vele, azt amit szeretnék magamon, miközben pl. ellensúlyozom vele az arcom másik oldalán lévő anyajegyeket. Nekem nem szólt bele itthon senki, azóta már "felnőtt" is vagyok, de komolyan unalmas, mikor beírogatják akárkinek, hogy gusztustalan/szedd ki/szánalmas vagy/pofon vernélek. Mégis miért?
2010. febr. 16. 12:53
 15/41 anonim ***** válasza:
43%
Mert a piercing gáz. Arcon lőhetlek egy sörétessel persze ettől még ;).
2010. febr. 16. 12:54
 16/41 anonim ***** válasza:
Ilyeneket nem írt itt senki. Milyen piercinged van?
2010. febr. 16. 12:55
 17/41 A kérdező kommentje:
Ez aztán érv volt. Köszi.
2010. febr. 16. 12:55
 18/41 anonim ***** válasza:
82%

ma 12:45.

Ahogy te is írtad,én is így vagyok vele..Pattanásnak nézem sokszor ha az arcon van...Ha nyelvben akkor meg idétlennek tartom,mert sokszor nyújtogatják a nyelvüket és a fogukhoz kopogtatják.(mintha valami idegi betegségben szenvednének)A szájról nem is beszélve..Lehet látni,hogy nem tudnak jóízűen nevetni,mert "fáj " nekik...

Hogy miért nem akadunk ki ha egy kisbaba fülében fülbevaló van?mert ez már több mint 100 éve így van..Már szinte észre sem veszik..De a piercing az idősebbeknél nem nagyon elfogadott,legfeljebb csak megtűrt dolog..

De majd ha egyszer te leszel közel 40 éves,akkor is lesznek olyan dolgok amit te is érthetetlennek,és kiakasztónak fogsz tartani...(mondjuk mindenhol bejön divatnak a zsiráfnyak??)Akkor majd te is felteheted a kérdést magadnak,hogy miért is akadsz ki??

37/N

2010. febr. 16. 12:56
 19/41 anonim ***** válasza:
Ja az menő lesz majd akinek minél több karika van a nyakán, mert az szépen kiemeli a tömegből és nagyon hasznos egy dolog lesz.
2010. febr. 16. 12:58
 20/41 anonim ***** válasza:
55%
Én azt nem szeretem benne, h az ilyen embereknek általában feltűnési viszketegségük van és azt hiszik, h azzal, h eltérnek a megszokottól, hű de feltűnőek és hű, de népszerűek lesznek. Meg általában leszólogatják a "szürke, közönséges embereket", akiknek nincs medve-vezető karika az orrában.
2010. febr. 16. 12:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!