Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A "felnőttek" mi a fenéért...

A "felnőttek" mi a fenéért akadnak ki a piercingen?

Figyelt kérdés
Azt legalább akarja az illető, persze azon egy sem akad ki, mikor a kisbabát elviszik fülbevalót berakatni, hogy szééép legyen, mert az természetes. Akkor?
2010. febr. 16. 12:36
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
medve xD
2010. febr. 16. 12:59
 22/41 anonim ***** válasza:

"MErt polgárpukkasztó, és az ember ösztönösen tiltakozik minden ellen, ami nem konvencionális"

Te értelmes dolognak tartod a nyelvet mell bimbót átlyukasztani?

2010. febr. 16. 13:00
 23/41 A kérdező kommentje:

Száj, köldök, intim. Pedig érdemes olvasgatni, én valamivel több, mint egy éve olvasgatom az oldalt és rendszeresen előjönnek az okosak, az ilyen dolgaikkal mikor valami tizenéves kérdez.

Na mondjuk ez egy tök jó, hogy az orrban gusztustalan, mert a váladékok. Ez érthető. De hogy gáz és gusztustalan, mert csak. Jó, hát egyéni ízlés mindenkinél, de hogy ezért rátámadni a másikra, meg gáznak tartani az egészet úgy ahogy van. Ez olyan, mintha azért hülyézné, meg beszélne vele lekezelően, mert ő kékbe öltözködik és frufrut vágat magának.

Most bekukkantottam egy kérdéshez, tanácsot kért a lány, tök más ügyben, erre valaki már be is írta, hogy minek neked piercing, nagyon unatkozol stb.

Bánja a fene, ha azt mondja, hogy nekem nem tetszik, de te tudod. De mikor nem is az a téma, vagy az a téma és akkor elkezd vagdalkozni, hogy majd ő megmondja a tutit és jól lealázza a hülye gyereket, mert neki az tetszik, hát az valami borzasztó irritáló.

2010. febr. 16. 13:01
 24/41 anonim ***** válasza:
42%
Arról nem is beszélve hogy a szájban levő kopik és a fémet fogyaszja a delikvens. Az mire jó?
2010. febr. 16. 13:05
 25/41 A kérdező kommentje:
A belső része egy bioplast nevű dolog, nem fém. Ezért nem is veri le a fogam és nem is fogyasztok fémet.
2010. febr. 16. 13:10
 26/41 anonim ***** válasza:

Én egy hete szúrattam át a fülemet. Tudom, ez nem olyan igazi piercing, de nekem tetszik. Még szeretnék többet a fülembe. Az arcomra nem, nekem tetszik így, ahogy van.

Nem nézek le senkit, akinek van, csak azt, aki azt hiszi, hogy menőbb, vagy polgárpukkasztóbb egy testékszer miatt. A polgárpukkasztás a személyiségben van, nem egy karikában. Amelyik polgár meg megpukkad az ilyentől, annak elég szomorú élete lehet.

22/L

2010. febr. 16. 13:12
 27/41 anonim ***** válasza:

egy kérdés :

ha valakinek ki van lőve az orra és meg van fázva pont nincs benne a piercing,technikailag ha fújja az orrát jön az anyag a lyukon vagy nem?

2010. febr. 16. 13:12
 28/41 anonim ***** válasza:
38%

A "felnőttek" mi a fenéért akadnak ki a piercingen?

igazán nincs min kiakadni rajta nézzük azt a szépséget pl:

[link]

Ugye mily gyönyörű, és felemelő érzés ilyen embert látni?

van még:

[link]

[link]

[link]

Nézzél ki így. ahogy ezeken a képeken látod, és örülj a piercingednek.

2010. febr. 16. 13:13
 29/41 A kérdező kommentje:
De mire jó, mire hasznos az, hogy kiszedem a szemöldököm, hogy a cipőm nem lapos, hanem van sarka, hogy nyakláncot teszek a nyakamba, hogy ide-oda csinálgatom a hajam egy egyszerű lófarok helyett, netán még be is festetem, hogy kifehérítettem a fogaimat, leszedem a szőrt a lábamról. Ebből egy sem szigorú értelemben egysem hasznos. Viszont az egyénnek az, ugyanígy hasznos neki a piercing is, mert tetszik neki, szebbnek tartja magát vele és jobban érzi magát.
2010. febr. 16. 13:14
 30/41 A kérdező kommentje:

13.13 ez nem jó válasz, mert mindenből lehet szélsőséget keresni, ami nem az alapkérdéshez tartozik.

Akkor belinkelek neked 300kilós nőket, ha azt gondolod, hogy szép, ha van mit fogni egy nőn, nem csontos és ugyanígy belinkelek egy anorxiás 30 kilós nőt is, ha szerinted a karcsú nők a jók. Te ugyanígy kisarkítottad a kérdést.

2010. febr. 16. 13:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!