Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A "felnőttek" mi a fenéért...

A "felnőttek" mi a fenéért akadnak ki a piercingen?

Figyelt kérdés
Azt legalább akarja az illető, persze azon egy sem akad ki, mikor a kisbabát elviszik fülbevalót berakatni, hogy szééép legyen, mert az természetes. Akkor?
2010. febr. 16. 12:36
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
100%
Ezt egyéne válogatja, ha lesz lányom én nem fogok neki fülbevalót betetetni. Had döntse már el ő, hogy mit akar majd a testével.
2010. febr. 16. 12:42
 2/41 anonim ***** válasza:
100%

Engem nem zavar, mindenkinek a privát dolga, hogy mit tesz a saját testével. Azon szoktam kicsit mosolyogni, amikor a "friss ajak-piercinges" fiatalok beszélgetnek. Az vicces! :)

Egyébként nekem nincs piercingem, egyelőre nem is tervezem. Ha majd a gyermekem szeretne, őszintén megmondanám neki, hogy hogy állna, és persze neki kéne összespórolnia rá a pénzt a zsebpénzéből. Ha ez mind megvan és nem 12 éves (bocsánat a 12 évesektől, de ilyen korban nem engedném, min. 16 évesen), akkor részemről rendben. Ha neki ettől jobb a lelkivilága.

2010. febr. 16. 12:44
 3/41 anonim ***** válasza:
71%
MErt polgárpukkasztó, és az ember ösztönösen tiltakozik minden ellen, ami nem konvencionális.......
2010. febr. 16. 12:44
 4/41 A kérdező kommentje:
Olyan kicsiknek be sem teszik egyébként normális helyeken.
2010. febr. 16. 12:45
 5/41 anonim ***** válasza:
92%
Én sem tetettem a lányaimnak fülvbevalót, ők döntötték el kamaszkorukban. Nekem egyszerűen ugyanolyan csúnyának látszik az arcon egy pircing, mint egy pattanás, vagy a szájon, nyelven, mint egy herpesz, de hogy miért látom így, nem tudom, talán mert öreg vagyok:( 38/L
 6/41 A kérdező kommentje:
És miért polgárpukkasztóbb egy átszúrt fülnél? Mert az régi? ugyanaz.
 7/41 A kérdező kommentje:
Amúgy, az mindegy, hogy te épp nem vitted el. De nem rökönyödik meg egy kiszúrt fülő babán egy sem, aki meg rosszul lesz attól, ha valaki magától elmegy és kiszúratja az orrát.
2010. febr. 16. 12:47
 8/41 anonim ***** válasza:
69%
Legcsúnyább ha már tele van a füle és lógós a fülcimpája.
 9/41 anonim ***** válasza:
79%
Te miért akadsz ki azon, hogy a felnőttek kiakadnak rajta? :-) A felnőtteknek más az ízlésük, mint neked, ennyi.
 10/41 A kérdező kommentje:
Azért, mert az összes kérdésnél, amiben valahogy előjön a dolog, jön valami tudálékos, és mindegy mi a téma, elkezd beírogatni, hogy minek az, ronda, gusztustalan, szedd ki, én az én gyerekemből kitépném, szégyelld magad, unatkozol, szájba vernélek stb.
2010. febr. 16. 12:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!