Ha egy családtagod/barátod/ismerősöd (lány) megkérne, kihordanád a gyerekét? Ha ő nem tudja betegség miatt.
Figyelt kérdés
2010. febr. 15. 15:24
1/53 anonim válasza:
Lehetséges. Csak lehet, utána nem adnám oda.
Többek közt ezért nem adnék petét sem. Sem ismerősnek, sem idegennek.
3/53 Vadmeggy válasza:
Nem. Szerintem megrontaná közöttetek a kapcsolatot. Gondolj bele részben a te gyereked lenne részben az övé. Nagyon rossz ötlet lenne. Inkább akkor az örökbefogadást tanácsolnám
5/53 anonim válasza:
Én sem. Ha már ki is hordanám, én sem tudnám odaadni.
6/53 anonim válasza:
Ha a családtagomról lenne szó igen.Ha nem akkor nem.
7/53 anonim válasza:
Én személyszerint nem vállalnám, félnék nem tudnék megválni attól a gyermektől, akit én hoztam a világra. Ez az egyetlen oka.
9/53 A kérdező kommentje:
A gyerek genetikailag nem azé, aki kihordta, és még az is elképzelhető, h neki már van saját gyereke. Akkor is olyan nehéz megválni a babától?
2010. febr. 15. 15:37
10/53 A kérdező kommentje:
Aki azt írja, h nem, az légyszi fejtse ki bővebben.
2010. febr. 15. 15:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!