Mi lehet az oka annak, hogy egy fiatal csinos lány egyszercsak totál kopaszra vágatja a haját? (kép) Nem betegség miatt persze.25L
2011. febr. 26. 09:10
1/7 anonim válasza:
Tipikus béna szöveg, hogy az emberek megbotránkoztatása miatt csinál valaki ezt azt. Nem tudom az ilyen embereket komolyan venni.
2/7 anonim válasza:
Nem tudom, hogy ismered-e a hölgyet, de ha nem ,csak láttad fészbookon, akkor lehet, hogy kommentbe, csak viccnek írta, hogy az egészet levágatja.
3/7 anonim válasza:
Szerintem sem gondolta komolyan...
5/7 anonim válasza:
Van egy ismerősöm, aki ugyanilyen csíkot nyírt a hajába, és annyira tetszik magának az az oldal, hogy ő is poénkodott vele, hogy letolja az egészet. Ha lenne hozzá bátorsága meg is csinálná.
6/7 anonim válasza:
Van aki úgyvan vele h nembánja a haját azt tolja 0ással.
Van aki szép 0ás hajjal is és hosszúval is.
De ez a csaj nem az esetem se így se úgy h megvan oldalt is a haja.
Én szeretem ezeket a hajakat de nemláttam senkin még élőben :/
18/F
7/7 A kérdező kommentje:
Én ismerem őt személyesen is.
2011. febr. 26. 22:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!