Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Külön kassza? Nekem nem marad...

Külön kassza? Nekem nem marad pénzem.

Figyelt kérdés

Sziasztok! Kíváncsi vagyok a véleményekre.

A párommal 2 éve élünk együtt és külön kasszán vagyunk. És itt kezdődik a problémám. Én 120e. Ft keresek Ő 400 vagy felette,én fizetem a kaját,édességet,innivalókat,tajdonképpen mindent amit enni inni lehet, beleértve a tisztítószereket is. Ő fizeti a rezsit kivéve az én telefonszámlámat nem,mert azt magamnak fizetem. Ezenkívül minden szórakozást nyaralást felesben fizetünk. Ezzel még nem is lenne semmi gond de nekem nem marad pénzem már semmi másra. Itt pl.értem ezalatt a ruhát. Egy évben kb. Egyszer tudok magamnak cipőt venni és ruhát is, de leginkább akkor ha kapok évközben valamilyen plusz pénzt. Akkor Neki is veszek mindig valamit. Ha elfogy a pénzem akkor szokaltam töle kölcsön kérni,amit vissza is adok. A tegnapi nap viszont elbizonytalanított. Elmentünk vásárolni Neki ruhákat,tudja, hogy nekem sincs, de annyit nem kérdezett meg, hogy kell e egy pár zokni. Sőt azt mondta ha tetszik valami nyugodtan szóljak ad rá pénzt és a fizetésemnél megadom. Innentől egy kicsit elment a kedvem az együtt töltött időtől. Mert ha kellett volna is valami, hiába vesszük meg vissza kell neki adnom, de akkor meg nem elég a kosztra a pénzem. Nem vagyok anyagias sőt....nagyon kevéssel beérem. Csak nem tudom, hogy ez meddig mehet így. Tényleg nem szokott egy fillérem sem maradni, nem tudok egy sz@ros farmert se venni magamnak, pedig már csak 1 van és azt hordom agyon. Szerintetek nagy elvárás lenne ha néha napján kisegítene az ilyenekben? Neki nem hozom fel a témát mert megalázónak érzem. És semmi extra dologra nem költök, értem ezalatt fodrász( magamnak vágom, festem) műköröm(nincs) szoli(nem járok) nem dohányzunk. Szóval nem szórom a saját pénzem.

2015. márc. 9. 09:46
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/73 anonim ***** válasza:
93%

Ez azert nem igazsagos igy,mert AZ o kiadasaiba,amit ossze kellene hasonlitani a Te kajara es tisztitoszerekre koltott penzeddel,Abba nem kellene beleszamolni a sajat telefonszamlajat,gyerektartast es AZ uzemanyagot se,csak azt a reszet,amit egyutt kocsikaztok el esetleg.na ezt kellene nagyjabol atszamolnod hogy a maradek rezsi mennyibol Jon Ki es azt osszevetni a Te kiadasaiddal.nyilvan a Te gyerekedre koltott penzed es a sajat telefonszamlad itt se szamold,csak amennyit a kozos dolgokra koltessz.igy tudnad meg mennyire fair vagy nem AZ elosztas.

De ez szamomra is eleg fura,mert en ha valakivel egyutt lakok,alapveto a kozos kassza,attol fuggetlenul Ki mennyit keres..

2015. márc. 9. 10:51
 32/73 A kérdező kommentje:
Egy kicsit sem zavar hogy Ő ennyit keres, örülök neki! Nem tudom hogy hogy jösz ki ilyen kevésből. Nekem nem megy! 2 naponta főzök ami leves meg főétel ez alsóhangon heti 12e ft.hétvégente sütünk valamit ez kb 3e ft. Már 15 e. Hetente ásványvíz 1000 ft( én csak azt iszom) jogurt,túrórudi stb. arra is elmegy 2 ezer hetetnte. Naponta 1 sört megiszik a párom ez is 1 e. Hetente. Minden nap csinálok reggelit és vacsorát ez legyen 400 ft /nap az heti 2800 ft. Ez már heti 22 ezer. És akkor még nem vettem bele a wc papír, tusfürdő, fogkrém, öblítő, mosószer, mosogatószer, tisztítószer, alufólia, folpack,kukazsák stb. heti bontását. De egy üdítőt nem vettem a gyerekeknek...
2015. márc. 9. 10:53
 33/73 anonim ***** válasza:
24%
Nem kell hetente sütni, ásványvizet inni, túró Rudi és a joghurt se let szükséglet, de kétnaponta főzni se, ha a gyerek intézményben eszik, ti meg dolgoztok
2015. márc. 9. 10:57
 34/73 anonim ***** válasza:
40%
Hétvége sütés 3000, ásványvíz heti 1000, turorudi 2000 - az 6000/het, tehát egy hónapban 24000. Abból azért már futna egy farmerre
2015. márc. 9. 11:00
 35/73 A kérdező kommentje:
A gyereknek nem kell joghurt meg túrórudi... ezt majd elmagyarázom Neki?! A heti egyszeri sütést sem érzem extrának.Ásványvizet nem érzem luxusnak. A munkahelyen nem kapunk ingyen kaját,mint álltalában senii sem. Főtt kaja kell mert egésznap hideget eszünk a párom meg én is.
2015. márc. 9. 11:03
 36/73 anonim ***** válasza:

Na, akkor:

- a sört vegye meg magának, te se kapsz tőle semmit

- ne csinálj kétféle kaját, elég csak 1 főtt étel, ami 2-3 nap alatt fogy csak el

- túrórudit, joghurtot csak akkor vegyél ha TE eszed meg, minden ami olyan hogy csak ő eszi, vegye meg magának

szerintem ebből már kijön egy pár ruha :)

2015. márc. 9. 11:04
 37/73 A kérdező kommentje:
Nyilván nem a gyerkemtől fogom elvenni a rávalót. Neki soha nem fogom azt mondani hogy nincs. Ameddig én élek Neki nem kell nélkülöznie az bizos, ezért vagyok szülő.
2015. márc. 9. 11:05
 38/73 anonim ***** válasza:
100%

bocsi, utána láttam, hogy a túrórudi a gyereknek kell, tőlük nyilván ne vedd el :)

viszont a sört ne finanszírozd neki, ha nem otthon reggeliztek akkor vegyen útközben magának kaját, vacsorára meg elég ha veszel pár felvágottat, kenyeret és csinál magának szendvicset.

VAGY rendelj magadnak (pl interfood, efood) a munkahelyre kaját, 5-600 ft-ért egész jó kis adagok vannak, így neked lesz ebéded, ő meg pukkadjon meg :)

2015. márc. 9. 11:07
 39/73 anonim ***** válasza:
16%
Hát nem tudom hogy neveled a gyerekedet, de az enyém pl nem kap minden nap joghurtot meg túró rudit és nem háborog rajta. Ha nem tudod neki elmagyarazni, az téged minősít? Ha szerinted nem luxus semmi, amit felsoroltal, akkor ne rinyalj m hogy nem marad pénzed. Ilyen igények mellett egyedül nem tudnád meg magadat sem eltrtani, nemhogy még egy gyereket is
2015. márc. 9. 11:07
 40/73 anonim ***** válasza:
76%
:O :O A gyerektartás mióta rezsi? Főleg közös rezsi, ha külön kassza van? Tán a gyerek, akire fizeti, ő a közös, vagy hogyan van ez? Az üzemanyagköltség, ha munkához kell, akkor az én logikám szerint az ő fizetéséből vonódik le, ugyebár. Nem akarok gonosz lenni, de szerintem téged megvezetnek...
2015. márc. 9. 11:10
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!