Egy háromtagú család "vidéken" meg tud élni havi 140 ezer forintból?
szerintem igen
bár kérdés h ez az összeg mit kell h fedezzen ?
de rendesen be kell húzni a féket
pl kérjetek rendszeres gyermekvédelmit
akkor ingyenes lesz a gyereknek az ebéd
kell kérni munkanélkülit segélyt (ha van rá lehetőség)
előre kell spórolni !!!
ha keres ház akkor lehet vetni sok mindent állatot tartani ...
van lehetőség csak élni kell vele :-)
Mi Pesten 120-ból élünk gázfűtéses lakásban + 2db BKV bérlet. Nagy ugrálás nincs, de ésszel mindenre jut. A kaját kell okosan csinálni, és akkor nincs baj.
Arra viszont készüljetek, hogyha valami elromlik, akkor borul minden.
Egy gyerekere nem kaptok támogatást, sem ingyen ebédet.
Vidéken sem könnyebb, még akkor sem, ha van kert. Sok munkával termelhetsz zöldségeket, de lehet, hogy többe kerül a vetőmag, a vegyszerek, a locsolás, mint amennyi haszon lesz.
Ha nincs lakbér, és nagy rezsi, akkor ennyiből beosztva meg lehet élni 3 embernek.,
egy gyerekre is lehet kérni támogatást ...
az egy főre eső jövedelem számít !
nem az h hány gyerek van !
Nem igényelhet, mert az egy főre jutó átlagjövedelem így is meghaladja a határt.
Én csak annyit mondok, hogy vidéken (falun) élek, és itt sokkal drágább minden (élelmiszer, ruházat). Egy dolog, hogy termelsz magadnak zöldségeket. Nem értem mi a különbség vidék, és Budapest között.
Talán ha csirkéket nevelsz meg teljes háztáit.....de a táp sincs ingyen...:( A munkalehetőségekről meg ne is beszéljünk. Pesten nagyobb valószínűséggel talál munkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!