Háromtagú család vagyunk. Milyen mosogatógépet vegyünk? Márka és konkrét típusszám is érdekel.
A kisfiúnk 1 éves. Nagyon sok a maszatos tál, pohár az etetések után. A cumikról, cumisüvegekről már nem is beszélve. Szeretnék időt és energiát spórolni a mosogatáson.
És a higiénia sem egy utolsó szempont...
Nekem Candy van, 8 terítékes, teljesen elégedett vagyok vele: [link]
Nem tudom, utánaolvastál-e, de a higiénia leginkább a használt tablettáktól függ. Kipróbáltam hozzá jópárat, de nekem a Calgonit vált be. Plusz használni kell sót is (ha van tartója), mert megvédi a vízkőtől. Illetve havonta javasolt egy erre gyártott zsíroldós szerrel átmosni üresen a gépet (én kéthavonta szoktam).
Tehát megvétel után nem olcsó mulatság, bár vitathatatlan, hogy kényelmes és a végeredmény tökéletes.
Én ajánlok egy harmadikat, a BOSCH-t, hogy teljesen összezavarjalak. :)
Nekem ilyen van: [link]
Jelenleg kettesben használjuk a 8 hónapos fiammal, de mikor 3-an használjuk akkoris elég volt, csak gyakrabban kapcsoltam be. Nagyon halk, viszont a sok meglévő programból az automatát használom mindig. A só tényleg nagyon fontos bele, ezt ki is jelzi ha kifogyott. Szerintem egy tisztításra használt géphez nem kell tisztító folyadék. Mint ahogy a mosógépet se mosod át mosógép tisztítóval. És drágábbnak se mondanám, mint a kézi mosogatást, hiszen jóval kevesebb mosogatószert és használsz 1 adag elmosogatásához, és akkor az időről, meg az energiáról még nem is beszéltünk.
Ha nagyon sok lábost használsz, akkor viszont mindenképp 12 terítékest vegyél, mert ennek az alsó rekeszébe befér 1 nagyobb meg 1 kisebb, és akkor annyi.
Amúgy a higiénia mindenképp megvan, mert ezek általában 50-60 fokon mosogatnak, ahogy mi kézzel nyilván sosem fogunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!