Ezen megsértődni? Azért mert nem mentünk el nőnapon fagyizni? 27 éves nő ezen megsértődik?
Van olyan amikor az egyik nem kommunikatív! Alapból! Genetikailag! Mert csak! Ettől még lehet szép egy kapcsolat,mert szavak nélkül is értik egymást! Metakommunikáció!
Példa:
Kimegyek sütök egy kis sütit (nem indul azonnal és a mondat végén felviszi a hangsúlyt-esze ágában nincs sütit sütni),arra a mondatra,hogy "jó addig én gépezek egy kicsit,( megfeszül a szája,a válla merev lesz és kifele bebacca az ajtót -azt várta,hogy" ne fáradj kicsim,indulunk fagyizni,van ott süti is és akkor nem neked kell vele dolgoznod."....ilyesmi)
21.
Na, az ilyentol kimeljen meg mindenkit a Joisten, azt kivanom!
21
Igen van ilyen én akkor szoktam ezt csinálni,amikor nem vagyok biztos benne,hogy ő elakar menni...Pl:fagyizni..
De végül ha leült gépezni akkor csak nem akart elmenni fagyizni mert ha én elakarok menni akkor nem ha bejelentené a párom ,hogy ő nem is tom mit csinál,akkor én mondanám neki hogy nem-nem megyünk fagyizni.Nem az hogy még leülök gépezni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!