Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezen megsértődni? Azért mert...

Ezen megsértődni? Azért mert nem mentünk el nőnapon fagyizni? 27 éves nő ezen megsértődik?

Figyelt kérdés
Barátnőm megsértődött,mert nem mentünk el fagyizni.Egyszerűen olyan gyorsan elszaladt az idő,majd kérdeztem van e kedve szeretkezni,volt kedve,mire odaértünk,már nem volt neki.Jó mondom rendben,akkor menjünk el fagyizni,ez volt délután 3-kor.Neki már nincs kedve,erre bevágta a durcát,meg hogy egésznap kostolgatom,meg kötekedek.Ami nem igaz.Elmentem reggel anyukájának vittem virágot,hoztam neki is,addig főzött,mosott.Majd megjöttem,oda adtam a virágot,írtam neki egy verset is mellé.Majd ebédután azt mondja,ledől egyet és közbe olvasni van kedve,majd utána kitalálta,hogy süt egy kis süteményt.Mondom jó rendben,én addig gépezek.Aztán elment valahogy az idő,átmantam a hállóba,utánam jött,gondoltam szeretkezünk egyet,ahhoz sem volt a végén kedve.Hátat fordított nekem és bevágta a durcást,jó mondom nem gond ha nem szexelünk,de akkor menjünk fagyizni mert megigértem,ő most nem megy már sehova,ő elöbb akart stb.Már nem megy velem sehova,meg különben is hagyjam békén.Vagy 1 óráig győzködtem,hogy még csak 3 óra van,miért ne mehetnénk,és különben is ő akart süteményt sütni meg olvasni.Nem értem az egészet,férfiasan bevallom,nagyon rosszul eset az egész,hiszen semmi olyat nem mondtam neki,ami bántó lett volna.Most azóta már nem beszél velem.Most itt ülök a szobába és azon gondolkodom mi rosszat tettem.Jogosan esik rosszul,hogy így viselkedik velem?Ez felnőtt viselkedés?
2015. márc. 8. 17:47
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
61%

Van olyan amikor az egyik nem kommunikatív! Alapból! Genetikailag! Mert csak! Ettől még lehet szép egy kapcsolat,mert szavak nélkül is értik egymást! Metakommunikáció!

Példa:

Kimegyek sütök egy kis sütit (nem indul azonnal és a mondat végén felviszi a hangsúlyt-esze ágában nincs sütit sütni),arra a mondatra,hogy "jó addig én gépezek egy kicsit,( megfeszül a szája,a válla merev lesz és kifele bebacca az ajtót -azt várta,hogy" ne fáradj kicsim,indulunk fagyizni,van ott süti is és akkor nem neked kell vele dolgoznod."....ilyesmi)

2015. márc. 10. 13:31
 22/24 anonim ***** válasza:
52%

21.

Na, az ilyentol kimeljen meg mindenkit a Joisten, azt kivanom!

2015. márc. 10. 13:51
 23/24 anonim ***** válasza:

21

Igen van ilyen én akkor szoktam ezt csinálni,amikor nem vagyok biztos benne,hogy ő elakar menni...Pl:fagyizni..

De végül ha leült gépezni akkor csak nem akart elmenni fagyizni mert ha én elakarok menni akkor nem ha bejelentené a párom ,hogy ő nem is tom mit csinál,akkor én mondanám neki hogy nem-nem megyünk fagyizni.Nem az hogy még leülök gépezni...

2015. márc. 14. 09:50
 24/24 anonim ***** válasza:
21-es a férjem is hasonló, de érdekes módon az évek alatt el jutottunk oda hogyha megkérdezem mi a baj akkor azonnal elmondja, lehet ezen változtatni, csak megfelelő társ kell hozzá. Én simán megmondom ha valami nem tetszik ő csak pofákat vág, de mivel ismerem így megkérdezem mi a baj és elmondja. Nekem nem jön be ez a kombinálás "hogy ha én azt mondom hogy ne menjünk akkor mást gondolok és nem értem a másik miért nem lát a fejembe." Ez csak konfliktusokat szül.
2015. márc. 14. 10:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!