Ezen megsértődni? Azért mert nem mentünk el nőnapon fagyizni? 27 éves nő ezen megsértődik?
Egyszerűen menj el s hozz egy doboz fagyit, gyújts egy gyertyát s már meg is hatódik mert látja próbálkozol.
Mi szakítottunk mert megakart csalni s dobott mert ezt megtudva veszekedtem vele. Nem értette a szándék is ugyanúgy fáj s akkor nem az alvása fontos nekem.
Talán ha a szál virág helyett megoldod a teregetést...
Pont olyannak tűnsz, aki nem azért veszi a virágot, mert így gondolja, hanem mert szokás.
Én azt vettem ki az írásodból,hogy ő ebéd után akart menni.A süti sütés célzás lehetet,hogy édesre vágyik..(azt várta,hogy megkérdezd ismét,hogy mentek e fagyizni)De te leültél gépezni... Itt volt az a pont amikor megharagudott.
Fogd meg a kezét és menjetek el fagyiért,de ne könyörögj neki!!
Néhány vicc is jól jön ilyenkor :)
ma 17:57
Nem nem azért,annak adok csak,aki közel áll hozzám és szeretem.Az a barátnőm,anyukám,testvérem és a barátnőm anyukája.Na ezeknek a nőknek,nem szokásból adom!
A verset pedig direkt a barátnőmnek írtam,pedig nem vagyok ilyen típus!Ne ítélkezzél már,úgy,hogy nem is ismersz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!