Miért jó megsértődni? Úgy hogy magadban duzzogsz! Attól hogy lesz jobb valakinek, ha megsértődik, de nem mondja el mi bántja?
Nem bírom felfogni! Sok ismerős ilyen. Valamivel megnántják egy mondattal, utalással, tettel, vagy pont hogy nem tettek meg valamit, és megsértődnek! Úgy, hogy magukba duzzognak elhordják mindennek az embert, de ha megkérdezed, hogy "mi a baj?" akkor "nincs semmi, tényleg!"
És magukba folytatják a gyűlölködést!
Ezzel hogy jutnak előrébb?
Az egyik haverom is ugyan ez. Valaki megbántotta mert nem adta kölcsön valamilyét, akkor annyit mondott a telefonba, hogy "ja... nem probléma, semmi gond, nincs harag!" Utána meg nekem szidta, hogy nem képes kölcsön adni. És utána a telefont se vette fel ennek az illetőnek!
Ez most miért van?
Az emberek nem szeretnek konfrontálódni. Persze ez teljesen normális, gondolom, Te sem szeretsz, kedves kérdéskiíró.
Ezek a viselkedések nem jók, persze, de a beszólogatás, mások nyírogatása sem jó, annak ugyanúgy semmi értelme. Én azon lehet, még jobban szoktam csodálkozni,mikor valaki beszólogat a másiknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!