Normális dolog ezért megsértődni?
Külföldön dolgozgatok, mondta a párom hogy nincs pénz és vakolni kellene.
Mondtam neki hogy küldök 300eurót. Azt mondta rendben. Tudom nem sok de akkor is valami.
Most pedig megvan sértődve mert én nem tudom hogyan kell utalni, és a főnököm segít és az a baja hogy én beavatok mindenkit az életünkbe, a pénzügybe, és hogy 60 ezerre rá van szorulva.
Igaza van?
Szerintem a külföldön élő emberek nagy része utalja haza a pénzt az asszonynak, és először ők se tudták hogy kell.
Megtanulod. :)
Miért lenne ciki, hogy vki nem tud csekket külföldről feladni, vagy épp banki témákban boldogulni? Csomóan vannak, akik utálják a bankokat, és ha tehetik ezerrel kerülik is őket, és szerintem jól is teszik. Szóval nem ciki, aki ezt írta előzőleg eléggé idióta.
Kérdezőnek: nem normális, de ez a sértődés nem erről szól, inkább az van, h messze vagy, hiányzol neki, és eluralkodott párodon a féltékenység, valszeg megszólalt benne a kisördög, h tutira kavarsz a főnököddel stb.
És persze nincs igaza, de a távolság miatt érthetőek ezek a szituk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!