Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezen megsértődni? Azért mert...

Ezen megsértődni? Azért mert nem mentünk el nőnapon fagyizni? 27 éves nő ezen megsértődik?

Figyelt kérdés
Barátnőm megsértődött,mert nem mentünk el fagyizni.Egyszerűen olyan gyorsan elszaladt az idő,majd kérdeztem van e kedve szeretkezni,volt kedve,mire odaértünk,már nem volt neki.Jó mondom rendben,akkor menjünk el fagyizni,ez volt délután 3-kor.Neki már nincs kedve,erre bevágta a durcát,meg hogy egésznap kostolgatom,meg kötekedek.Ami nem igaz.Elmentem reggel anyukájának vittem virágot,hoztam neki is,addig főzött,mosott.Majd megjöttem,oda adtam a virágot,írtam neki egy verset is mellé.Majd ebédután azt mondja,ledől egyet és közbe olvasni van kedve,majd utána kitalálta,hogy süt egy kis süteményt.Mondom jó rendben,én addig gépezek.Aztán elment valahogy az idő,átmantam a hállóba,utánam jött,gondoltam szeretkezünk egyet,ahhoz sem volt a végén kedve.Hátat fordított nekem és bevágta a durcást,jó mondom nem gond ha nem szexelünk,de akkor menjünk fagyizni mert megigértem,ő most nem megy már sehova,ő elöbb akart stb.Már nem megy velem sehova,meg különben is hagyjam békén.Vagy 1 óráig győzködtem,hogy még csak 3 óra van,miért ne mehetnénk,és különben is ő akart süteményt sütni meg olvasni.Nem értem az egészet,férfiasan bevallom,nagyon rosszul eset az egész,hiszen semmi olyat nem mondtam neki,ami bántó lett volna.Most azóta már nem beszél velem.Most itt ülök a szobába és azon gondolkodom mi rosszat tettem.Jogosan esik rosszul,hogy így viselkedik velem?Ez felnőtt viselkedés?
2015. márc. 8. 17:47
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
78%
Akkora kibecsapott nagy hülyeség ez a nőnap, mint a... Az meg külön fantasztikus, hogy vannak nők, akik ezen ilyen hisztit képesek lecsapni, mintha tényleg valami hatalmas ünnepségek kellene ilyenkor tartani nekünk...
2015. márc. 8. 18:17
 12/24 anonim ***** válasza:
42%

Ilyenkor hmmm egy icipicit megertem azokat a pasikat, akik kiosztanak egy-egy pofont :))

27/N

2015. márc. 8. 18:53
 13/24 anonim ***** válasza:
35%

Mondom jó rendben,én addig gépezek.Aztán elment valahogy az idő"

Mikor fogjátok végre megérteni,hogy a nők nem direktbe vannak bekötve! Ha azt mondja sütit sütni van kedve akkor te nem leülsz gépezni,hanem kavarod a tésztát vagy csak simán bohóckodsz vele közben a konyhában! Eszem megáll,de komolyan,hogy mit nem értesz! Magára hagytad a konyhában!Sütisütés közben meg már annyira felhergelte magát azon,hogy ki se mész hozzá,hogy alap,hogy nem akart már fagyizni menni! Mitől olyan bonyolult ez?Miközben csinálta a sütit (minek fagyi előtt?) ötvenszer legalább gondolt arra,hogy ha szereted akkor kimész hozzá! És várt és várt és várt--bekukkantott,Te lótted az ellent vagy nézted az idióta vicces videókat,ő meg azt érezte,hogy le.arod magas ívben! Ééééérted már?

2015. márc. 8. 18:57
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó :

Az a gáz hogy tényleg így van!

Csak azt nem értem felnőtt emberekről beszélünk, mért olyan nehéz a megfelelő kommunikáció???

Mért kell magadban duzzogni??? Mi lesz tőle jobb?

Ahh ...hagyjuk

2015. márc. 8. 19:30
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom, én ilyenkor beszólok a nappaliba, hogy "kijössz hozzám, egyedül érzem magam?" - és már meg is oldódott.
2015. márc. 8. 20:22
 16/24 anonim ***** válasza:
57%

Nem értem a barátnődet, de egyik-másik ideírogató nőt sem.

Ha kimegyek sütni a konyhába,akkor oda ne jöjjön be a férjem, mert nincs rá szükség, csak feltart a munkában.

A barátnőd egy hisztis liba, aki elvárja, hogy kitaláld a gondolatait is. Jogosan esik rosszul, és elgondolkodnék a helyedben, hogy van-e értelme ennek a kapcsolatnak? 27 évesen már fel kellett volna neki is nőni, nem hülyeségeken hisztizni.

2015. márc. 8. 20:22
 17/24 anonim ***** válasza:
76%
16. Nem fog valtozni meg 37 evesen sem, ha lesz aki verseket ir, meg viragot hoz neki. Sot, meg o lesz a szegeny meg nem ertett aldozat, amikor kapja a pofonokat az elettol a csitri gondolkodasmodja miatt. Van ilyen ferfi kivitelben is, csak ritkabb. Kiralylany-effektus.
2015. márc. 8. 20:50
 18/24 anonim ***** válasza:
50%
Teljesen más az, ha megkérsz valakit, hogy jöjjön ki veled a konyhába - talán nem is akar, de igent mond, mert nőnap van - , mintha azért megy ki, mert ő maga akar veled időt tölteni. Nőnaptól függetlenül. Nem olyan bonyolult ez. Persze aki rögtön hülyelibázik, az olyan szinten is van.
2015. márc. 8. 21:21
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Ma én is megsértődtem. Se fagyizni nem vittek, se virágot nem kaptam, főleg nem verset mellé. Semmit. Ma még nem is beszéltünk.

Nem benned van a hiba. Mintha 17 éves lenne a barátnőd :)

2015. márc. 8. 22:33
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Sose értettem ezt a fajta viselkedést, ha bajom van , ha egyedül érzem magam, ha segítség kell szólok és ezt elvárom a férjemtől is. Egyikünk sem gondolatolvasó. A kapcsolat alapja a kommunikáció.

Egyébként meg mit mond? Mi baja?

Egyáltalán nem felnőtt viselkedés.

2015. márc. 8. 23:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!