Ezen megsértődni? Azért mert nem mentünk el nőnapon fagyizni? 27 éves nő ezen megsértődik?
Ilyenkor hmmm egy icipicit megertem azokat a pasikat, akik kiosztanak egy-egy pofont :))
27/N
Mondom jó rendben,én addig gépezek.Aztán elment valahogy az idő"
Mikor fogjátok végre megérteni,hogy a nők nem direktbe vannak bekötve! Ha azt mondja sütit sütni van kedve akkor te nem leülsz gépezni,hanem kavarod a tésztát vagy csak simán bohóckodsz vele közben a konyhában! Eszem megáll,de komolyan,hogy mit nem értesz! Magára hagytad a konyhában!Sütisütés közben meg már annyira felhergelte magát azon,hogy ki se mész hozzá,hogy alap,hogy nem akart már fagyizni menni! Mitől olyan bonyolult ez?Miközben csinálta a sütit (minek fagyi előtt?) ötvenszer legalább gondolt arra,hogy ha szereted akkor kimész hozzá! És várt és várt és várt--bekukkantott,Te lótted az ellent vagy nézted az idióta vicces videókat,ő meg azt érezte,hogy le.arod magas ívben! Ééééérted már?
Utolsó :
Az a gáz hogy tényleg így van!
Csak azt nem értem felnőtt emberekről beszélünk, mért olyan nehéz a megfelelő kommunikáció???
Mért kell magadban duzzogni??? Mi lesz tőle jobb?
Ahh ...hagyjuk
Nem értem a barátnődet, de egyik-másik ideírogató nőt sem.
Ha kimegyek sütni a konyhába,akkor oda ne jöjjön be a férjem, mert nincs rá szükség, csak feltart a munkában.
A barátnőd egy hisztis liba, aki elvárja, hogy kitaláld a gondolatait is. Jogosan esik rosszul, és elgondolkodnék a helyedben, hogy van-e értelme ennek a kapcsolatnak? 27 évesen már fel kellett volna neki is nőni, nem hülyeségeken hisztizni.
Ma én is megsértődtem. Se fagyizni nem vittek, se virágot nem kaptam, főleg nem verset mellé. Semmit. Ma még nem is beszéltünk.
Nem benned van a hiba. Mintha 17 éves lenne a barátnőd :)
Sose értettem ezt a fajta viselkedést, ha bajom van , ha egyedül érzem magam, ha segítség kell szólok és ezt elvárom a férjemtől is. Egyikünk sem gondolatolvasó. A kapcsolat alapja a kommunikáció.
Egyébként meg mit mond? Mi baja?
Egyáltalán nem felnőtt viselkedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!