Utalom a nevemet! Napi szinten megalaznak es megvernek miatta suliban, szuleim meg semmit nem teszek?
A gúnyolódáson nem fog segíteni a névváltoztatás. Azért cseszegetnek, mert áldozattípus vagy, és ez ad nekik erőt, ettől érzik magukat nagynak. Sajnálom, hogy nap mint nap ezt kell átélned, és a szüleid nem törődnek veled. Mutattad már nekik azt, hogy hogy néz ki a tested a verésektől? Tényleg semmivel nem lehet meggyőzni őket, hogy átmenj másik suliba? :( Annyira nehezemre esik felfogni, hogy vannak ilyen szülők, akiknek a gyerekét napi szinten megalázzák, és mégis képtelenek legalább másik iskolába átvinni őt.
Egyébként engem is érdekel a neved (Baranya). Bár van 1-2 tippem, hogy mi lehet az.
Én is #64-el értek egyet.
Nem a neved miatt bántanak, hanem mert gyengének éreznek.
Itt most nem a fizikai dolgokra gondolok, hanem inkább mentálisan.
Tudod, a "gyerekek" ilyenek, megpróbálnak fogást találni azokon, akiket gyengének éreznek, vagy akivel nem találnak közös hangot.
Nálad a nevedre mentek rá, másra a vörös haja, kövérsége, szemüvegessége, alacsonysága, magassága, az orra, füle, akármilyen a célpont.
Neked komoly beilleszkedési zavaraid vannak. Nem mondom, hogy csak a te hibád, de ha 24-en mennek 1-el szemben, az nem véletlen.
Szerintem egyrészt rendet kéne tenni az osztályba, ez a tanárok feladat, és neked nem ártana egy pszichológus, ugyanis meg vagyok arról győződve, hogy ugyan az osztályod talán nem ideális, de akárhova máshova kerülnél, ott is problémáid lennének a többiekkel.
igen, másik suli kell, közeg, nem névváltoztatás. Azzal nem oldódik meg semmi.
S találj ki egy becenevet, hogy hogyan szólítsanak.
58:
Én is hallottam már az illetőről (a nevéről), egy ismerősöm szaktársa volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!