Utalom a nevemet! Napi szinten megalaznak es megvernek miatta suliban, szuleim meg semmit nem teszek?
A keresztnevedre annyi,hogy nincs vele baj,kicsit ódivatú, de amúgy egy teljesen,átlagos, hagyományos név, normális közegbe hidd el nem csúfolnának vele. Én pl. Kecskeméten élek több ilyen nevű fiatal lányt ismerek és egyről se tudok akit cikiztek volna ezzel a névvel(és más hagyományos nevekkel. A vezetéknévről sajnos elhiszem,hogy az agyoniskolázott rétegnek jó céltábla lehet. (ami elég szomorú).
De megint csak azt mondom,hogy a közeggel van baj,nem magával a névvel...
El kéne onnan kerülnöd,akárhogyan is, mert teljesen tönkre fognak tenni. Én nem bírom elhinni,hogy lehetnek ilyenek a szüleid,hogy inkább hagyják mindennap ütni-verni a saját kislányukat és meg se próbálnak segíteni rajta. Mindenképpen rá kéne venni őket a koleszra és más normális iskolára mert sajnos hallottam,hogy milyen tehetetlenek a tanárok az ilyen kisebbségi iskolákba,nemigen foglalkoznak ilyenekkel.
Mi a neved?
Hajdú-Bihari vagyok.
Nekem is lécci írd meg. (Budapest)
El nem tudom képzelni mi lehet ez a név, hiszen a manapság szokásos hülye nevek kiestek, mivel már a nagymamádnak is ez volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!