Utalom a nevemet! Napi szinten megalaznak es megvernek miatta suliban, szuleim meg semmit nem teszek?
Engem is erdekelne a neved :)
Baranyai vagyok :)
Sajnálom, hogy itt a válaszadók többségét inkább a neved érdekli, minthogy segítsen.
Délután, ha hazaérnek a szüleid, mutasd meg nekik a véraláfutásos lábad, meséld el nekik az öngyis gondolataidat, és kérdezd meg tőlük, hogy nekik megér-e ennyit a dédid neve.
Nagyon sokféle iskola van, egyes helyeken nagyon befogadóak a diákok, tanárok, elő sem fordulhatna, hogy valakit valamiért kiközösítsenek, valahol meg az a trendi, hogy a gyengébbet alázzák.
Mondanám, hogy ne törödj velük, de ha ez nem változik, tönkre fogják tenni ezeket az éveidet, és van olyan egyetemi ismerősöm, akinek később komoly pszichés problémája indult ki abból, hogy középiskolában folyamatosan kiközösítették. Pedig jólelkű, okos , kedves lánynak ismertem.
Azt gondolom, hogy a névváltoztatás önmagában kevés, kiszúrták, hogy téged lehet szapulni, keresnének más indokot.
Van más középiskola a környéketeken? Jól tanulsz, lenne esélyed megpályázni valamilyen ösztöndíjat, és elhúzni messzebbre? Én mindenképpen azt tanácsolnám, hogy lépj ki ebből a közegből, mert tönkretesz, a szüleidre pedig gyakorolj egy kis lelki nyomást, minden nap mutasd meg, ha bántanak, illetve kezd egy kis füzetbe naplózni, hogy aznap ki mit mondott, csinált, vagy mivel bántott. Ha egyben végigolvassák pár nap/ hét múlva, lehet, hogy kicsit komolyabban veszik a problémát, és elgondolkodnak. És akkor megkérdezheted, hogy a anyának, vagy a dédinek is ugyanezt kellett kiállnia?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!