Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Utalom a nevemet! Napi szinten...

Utalom a nevemet! Napi szinten megalaznak es megvernek miatta suliban, szuleim meg semmit nem teszek?

Figyelt kérdés
Komolyan elegem van!! Altalanosban vegig alaztak, megutottek, rugdostak, volt, hogy komolyabban meg is vertek es gunyt uztek a nevembol. Gimiben meg rosszabb. :( ki vagyok kozositve. A ezeteknevem is eleg durva, plane errefele. De a keresztnevem :( Nem ertem miert kaptam ezt a nevet. Arra hivatkoznak otthon hogy anya, nagyi, dedi es onnan mindenkit igy hivnak. Ma osszerugdostak a labamat, tiszta veralafutas. Sirva konyorogtem, hogy valtoztasuk meg. Ha kihivnak felelni, mindenki hangosan nevet, tavaly biziosztaskor ahogy mondtak a nevemet sikitozott az osszes lany a nevetestol, elegem van, legszivesebben megolnem magam:(( annak aki nem a mi megyenkben lakik(borsod) leirom privatban, de az a kerdese, hgy ilyekor meltanyosagbol nem lehet annak ellenere megvaltoztatni h csak 15 vagyok? Esetleg meltanyossagbol? :((
2015. márc. 4. 22:25
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/75 anonim ***** válasza:

Engem is erdekelne a neved :)

Baranyai vagyok :)

2015. márc. 5. 10:47
 52/75 anonim ***** válasza:
Én is kíváncsi volnék a nevedre, légyszi írd meg privátba (győri vagyok).
2015. márc. 5. 11:16
 53/75 anonim ***** válasza:
Fővárosi vagyok, engem is érdekelne a neved.
2015. márc. 5. 12:28
 54/75 anonim ***** válasza:

Sajnálom, hogy itt a válaszadók többségét inkább a neved érdekli, minthogy segítsen.

Délután, ha hazaérnek a szüleid, mutasd meg nekik a véraláfutásos lábad, meséld el nekik az öngyis gondolataidat, és kérdezd meg tőlük, hogy nekik megér-e ennyit a dédid neve.

Nagyon sokféle iskola van, egyes helyeken nagyon befogadóak a diákok, tanárok, elő sem fordulhatna, hogy valakit valamiért kiközösítsenek, valahol meg az a trendi, hogy a gyengébbet alázzák.

Mondanám, hogy ne törödj velük, de ha ez nem változik, tönkre fogják tenni ezeket az éveidet, és van olyan egyetemi ismerősöm, akinek később komoly pszichés problémája indult ki abból, hogy középiskolában folyamatosan kiközösítették. Pedig jólelkű, okos , kedves lánynak ismertem.

Azt gondolom, hogy a névváltoztatás önmagában kevés, kiszúrták, hogy téged lehet szapulni, keresnének más indokot.

Van más középiskola a környéketeken? Jól tanulsz, lenne esélyed megpályázni valamilyen ösztöndíjat, és elhúzni messzebbre? Én mindenképpen azt tanácsolnám, hogy lépj ki ebből a közegből, mert tönkretesz, a szüleidre pedig gyakorolj egy kis lelki nyomást, minden nap mutasd meg, ha bántanak, illetve kezd egy kis füzetbe naplózni, hogy aznap ki mit mondott, csinált, vagy mivel bántott. Ha egyben végigolvassák pár nap/ hét múlva, lehet, hogy kicsit komolyabban veszik a problémát, és elgondolkodnak. És akkor megkérdezheted, hogy a anyának, vagy a dédinek is ugyanezt kellett kiállnia?

2015. márc. 5. 12:56
 55/75 anonim ***** válasza:
Én azért elég hosszan válaszoltam, tanácsot is adtam, mégse tudom a nevét. De ha már ekkora felhajtás van körülötte, azért eléggé érdekelne.
2015. márc. 5. 13:03
 56/75 Költőnő? ***** válasza:
#48 csak nem földik vagyunk? :)
2015. márc. 5. 13:52
 57/75 anonim ***** válasza:
Azért érdekel a név, hogy mégis, mit cikiznek rajta. De hidd el, nem a neve miatt van, találtak rajta fogést, haa másképp hívnák, más miatt szekálnák.
2015. márc. 5. 14:20
 58/75 anonim ***** válasza:
Költőnő, nm, én Arielt Veszprémből ismerem, mikor odajárt egyetemre. Konkrétan gy kocsmába jértunk. Az öccsét csak egy-kétszer láttam.
2015. márc. 5. 14:21
 59/75 A kérdező kommentje:
Bocs en mar nem tudom kinek irtam es kinek nem irjon privit, akit erdekel. Az a baj, hogy a tanarok is felnek toluk. Az igazgato es az of. nem tesznek semmit, mert nekik lehet baja beloluk. Mondom a rendor meg konkretan megmondta hogy nem fognak ezert kijonni, nem erdekli oket. De errefele szinte sose jon ki semmiert a rendor, meg a mento se nagyon. Szuleimet nem igazan erdekli a dolog, ezert kertem valami tanacsot, haha tud valaki.
2015. márc. 5. 16:17
 60/75 anonim ***** válasza:
Szia! Csongrád megyei vagyok. Nagyon érdekelne, mi ez a szörnyű név, ami ennyi keserűséget és szomorúságot okoz Neked. Megírod privátban? Javasolni azt tudom, hogy ülj le, és beszéld meg a szüleiddel, hogy megváltoztathasd!
2015. márc. 5. 17:37
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!