Mit tudok ez ellen csinálni? Néha sírok, mert megaláznak a szüleim.
Huhh el tudom képzelni,hogy ez milyen rémes lehet...Sajnos ez ellen nem tudsz semmit tenni,vagyis szerintem nem tudod megváltoztatni a nézeteiket...DE: engem kiskoromtól kezdve mindig arra tanított a nagymamám,hogy egy embert nem szabad a foglalkozása és a pénztárcája alapján megítélni,mindig azt mondta "számomra a wc-s néni és a miniszter is ugyanolyan ember":)...És ez így is van!Az a fontos,hogy ne hidd el amiket mondanak,tudd,hogy te legalább olyan értékes ember vagy,mint a testvéred.És ezt nyugodtan elmondhatod nekik is...És ne haragudj,hogy ezt mondom,de ilyen esetben maximum olyan állhat a dolgok hátterében,hogy egy "sikeres üzletemberrel" jobban lehet nagyzolni,dicsekedni a szomszédok előtt,mint egy "pincérnővel"...Máskülönben meg tök mindegy,emberileg nincs különbség.
Tudom,hogy ez amit leírtam,nem oldja meg a problémádat,csak próbáltam kicsit lelket önteni beléd,hogy nehogy Te is elhidd,hogy kevesebb vagy a bátyádnál...
21:43
A bátyám sosem segítene nekem.
ó de könnyen mondják egyesek, hogy ne foglalkozz vele, mintha az hipp-hopp úgy menne.....
Én egy alkalommal flegmán odavágnám nekik, hogy "attól én semmivel sem érek kevesebbet, mint a sikeres bátyám...ugyanolyan jó ember vagyok, sőt..."
Aztán otthagynám őket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!