Hogy lehet kivágni magad egy olyan helyzetből ha nyílvánosan megaláznak, vagy leégetnek? Vagy mit lehet olyankor mondani hogy csak simán lepattanjon rólam?
Figyelt kérdés
2011. jún. 20. 11:51
1/15 anonim válasza:
ez attól is függ épp milyen szituból akarod magad kivágni
2/15 anonim válasza:
Helyzettől függ. Mondjuk nem árt, ha az ember csípőből vissza tud vágni bármire... ezt még nekem is gyakorolnom kel :). Ami mondjuk minden helyzetben visszavágás lehet, ha azt mondjuk, hogy mi vagyunk annyira normálisak/egészségesek (vagy nem vagyunk annyira egyszerű lelkek), hogy nem mások megalázása okoz nekünk örömet, hanem ezer más dolog...
3/15 anonim válasza:
Visszavágsz valami csípőset, ami után köpni-nyelni nem tud az illető.
4/15 anonim válasza:
Szerintem ha azt mondod hogy: midenki magábol indul ki, akkor máris a másik lesz leégetve mert bármi rosszat amit mondott rád,vagy amivel megbántott rögtön átterelődik rá, hiszen "magábol indult ki" :)
5/15 anonim válasza:
Pl: Mivan apád kerámiázott mert ekkora köcsögöt csak ő csinálhatott.
6/15 anonim válasza:
Mivan apád kerámiázott mert ekkora köcsögöt csak ő csinálhatott.
ez jó! XDd
7/15 anonim válasza:
Szerintem meg pont azzal, hogy nem alacsonyodsz le az ő szintjükre.
Soha ne vitatkozz hülyével. - a többiek esetleg összetévesztenek vele.
8/15 anonim válasza:
Csak nevess rajta.:) Neki lesz a legkellemetlenebb,hogy nem sikerült megaláznia,hiszen nem vetted fel a dolgot.
9/15 anonim válasza:
lehet, kicsit alpári leszek, de elmondom: pénztáros voltam, és azt mondták rám: büdös k@rva. erre fogtam magam, megszagoltam a hónom alját: nem is vagyok büdös. szerintem magadat érzed... erre köpni nyelni nem tudott az illető. dünnyögve arrébb ment. hozzáteszem, nem minden helyzetben ez a megoldás, de ebben a helyzetben bejött...és nem azt nézték az emberek, hogy a k.vát nem tagadtam le, mert nyilván nem igaz, hanem hogy azonnal válaszoltam.
10/15 anonim válasza:
ne halgass 12.09esre.
annál megalázóbb nincs mikor szégyenled magad és eröltetten elkezdesz nevetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!