Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A fiam 23 éves. Miért nem...

A fiam 23 éves. Miért nem tűri nyilvánosan még találkozáskor, búcsúzáskor sem, hogy megöleljem, vagy puszit adjak?

Figyelt kérdés
Itthon semmi gond, de mások előtt nem szabad. Ez csak azért zavar, mert nagyon ritkán látom, évente 3-4 alkalommal. Más huszonéves fiatalok is így vannak vele?
2009. okt. 24. 19:22
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
én is így voltam ezzel anno. majd elmúlik.
2009. okt. 24. 19:27
 2/7 anonim ***** válasza:
42%
Sztem ez nem normális egy 23 évesnél,egy 15 évestől még normális egy 23 éves az már felnőtt,nem kéne szégyelnie szerintem ha megöleli az anyja.
2009. okt. 24. 19:43
 3/7 anonim ***** válasza:
89%
Lehet, van benne valami gátlásosság. Talán fel tudod oldani, ha megöleled, megpuszilod, ha nem is viharosan, de olyan természetes egyszerűséggel. Amúgy az én fiam is épp csak eltűri, pedig már a 30-on is túl van. Végül is nem természetellenes dolog szerintem. Olvastam indiánoknál, hogy nem szabad az anyjukkal kedveskedni, nehogy valami helytelenkedés legyen. Hátha maradt valami ősi beütés nekik valahonnan.
2009. okt. 24. 19:55
 4/7 anonim ***** válasza:
70%
Örülj neki, én otthon sem szeretem, pedig lány vagyok és csak 18. Miért baj ez? Ha ő valamit nem szeret akkor nem kell ráerőltetni. Ha valami baja van emögött már az is csak az ő dolga. Nem a puszitól fog jobban szeretni.
2009. okt. 24. 19:58
 5/7 anonim ***** válasza:
61%

Bár én lány vagyok, de nálam is ez volt. Most 30 vagyok, és kb lógok anyun, ha találkozunk (külföldön él, évente pár hetet van itthon).

Majd elmúlik a fiadnál is... Még kamasz :)

2009. okt. 24. 21:43
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Mert nem kötődik hozzád úgy,ahogy kellene.Én is nagyon hülyén érzem magam,ha meg kell puszilnom a szüleimet.

Szeretjük egymást,de nincs meg az a bizalmas viszony köztünk,sajna.

Ja!És nemfog elmúlni soha.26 éves vagyok és ez így is marad.

2009. okt. 24. 22:12
 7/7 anonim ***** válasza:
74%

szerintem nagyon hülyeség hogy "nem kötődik annyira hozzád"

én 18 éves lány vagyok és hihetetlenül szeretem anyukámat de ez a megölelés nekem se nagyon megy :( nem tudom mitől lehet ez, egyszerűen csak nem tudok megnyilni. egyedül a barátomat tudom ugy istenigazából megölelni, meg talán a hugomat.

2009. okt. 26. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!