Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy tudok arra utalni h...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudok arra utalni h megölejen bucsuzáskor, és találkozáskor? (lécci több lent)

Figyelt kérdés
van 1 fiu ismerősőm akit szinte 1 éve ismerek és néha kötekszünk,de nagyon jól el beszélgetünk.Sűrűn talizunk és nekem ez szokásom hogy bucsukor mindig megölelem a barátaimat de őt valahogy nem merem.Lehet mert tetszik és tudja hogy tetszettt régebben.Most mit tegyek hogy tudok arra utalni hogy megöleljen ?vagy hogy ne lepje meg h megölelem?:S segítsetek pls
2010. febr. 27. 21:58
 1/4 anonim ***** válasza:
adj neki 2 puszit, és öleld meg:D kész.:D
2010. febr. 27. 21:59
 2/4 anonim ***** válasza:

ez nagyon off lesz, de egy kérdés:

Hajdú-Bihar megyei vagy?

2010. febr. 27. 22:02
 3/4 anonim ***** válasza:

Gondolom nem csak mindig ti 2-en taliztok. Ha van ott egy másik (vagy esetleg közös) barátotok, búcsúzáskor öleld meg először őt, utána meg a szóban forgó barátodat is. Így nem lesz fura szerintem.

22/L

2010. febr. 27. 22:53
 4/4 A kérdező kommentje:

köszönöm az eddigi válaszotokat:

1.válaszolo:

kicsit fura lesz hogy megpuszilom,mert sajna én nem jövök be neki :S

2.válaszolo és kérdező:

Sajna nem Hajdu-Bihar megyei vagyok :S :)

3.válaszolo:

a te válaszod volt eddig a legjob csak még mindig nem merem.:S de ha ugy adódik meg próbálom

még egyszer köszi a válaszokat:) :Dvárom még a többi választ :D

2010. febr. 28. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!