Hogy lehet kivágni magad egy olyan helyzetből ha nyílvánosan megaláznak, vagy leégetnek? Vagy mit lehet olyankor mondani hogy csak simán lepattanjon rólam?
Könnyebb volna erre válaszolni, ha megírnád, hogy mi az amivel égetnek, vagy mit mondanak neked amire meg kellene felelni.
Nem értek egyet azzal, hogy nevess rajta, vagy hagyd annyiban, mert akkor azt hiheti, hogy még lehet ezt veled nyugodtan csinálni, esetleg jobban is odamondhatnak neked, mert ugyis csak nevetsz. Igenis úgy vissza kell mondani (nem trágárul, csak szépen), hogy álljon meg benne a lélegzet :)
Szerintem ez erősen attól függ hogy miről is van szó.
Én pl egyenesen undorodom attól ha valaki direkt le akar égetni vagy megalázni. És ilyenkor (ha komoly a dolog) nem tudok görcsösen arra gondolni hogy "úristen most mindenki engem néz", idegességemben úgy kijönnek a szavak hogy azzal minden meg is oldva. Persze nem kiabálva, üvöltve vagy káromkodva. Szerencsémre ez nekem megy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!