Mit tesztek, ha megaláznak benneteket, beszólnak, visszaszóltok? Kinek mertek, kinek nem visszaszólni?
Kerülöm a konfliktust. Vadidegen, szimpla ismerősök beszólásaira sosem reagáltam, azzal csak adnám alájuk a lovat, veszekedés, balhé, nekem ez nem hiányzik. Mondja csak a magáét, engem nem hat meg számomra érdektelen emberek véleménye, elengedem a fülem mellett, ő meg egyszer megunja majd.
Barátok, családtagok esetében persze más a helyzet. Ha valami nem tetszik, szóvá teszem, de a megbeszélés, nem a veszekedés híve vagyok. Így kimondom ami bánt, megoldást keresek, viszont egy vadidegenen nem húzom fel magam és nem engem idegel a dolog.
23/L
Èn mindig megvédem magam ,bârmikor bârki ellen!
A szeretteimet foggal,körömmel vèdem nem fèlek senkitől.Nagyszãjù vagyok,vagy ha mâr nagyon szakad a hùr (ami 100 alkalombòl 1) akkor tettlegessêgig is fajulhat a dolog.
Soha senkinek ne hagyd ,hogy megalâzzon,vagy földbe taposson!!
19/N
nálam bejött a hallgatás... a végleges.
egyszerűen Sohatöbbé nem szólok az illetőhöz.
a reakció mindig az hogy elkezd pattogni, saját magát hergeli, üvöltözik mint egy majom... és arra sem reagálok semmit.
nyíltan szid, arra se.
a végén, mikor már kellően kinevettette magát megunja és már préda után néz.
egyszerűen képtelenek azzal mit kezdeni ha levegőnek nézem őket.
8-asnak igaza van, a legnagyobb büntetés az ilyeneknek a teljes közöny.
A nyelvnek az irónia, a szatíra, a szarkazmus a legnagyobb fegyvere az ilyenek ellen, amivel gyakorlatilag seperc alatt akár egy félmondattal is földbe döngölheted a kötözködőt - és még nem is mondtál semmi csúnyát, nem szidtad az őseit. Ezt gyakorold.
A kötözködőknek legtöbb esetben van valami (rejtett) rettenetes kisebbségi komplexusa, attól érzik magukat valakinek, többnek, hogy a körülöttük lévő embereket okkal-ok nélkül degradálják, nehogy jobbnak tűnjenek náluk. Persze van, akit hergel az irónia stb., van, aki nem is érti, de sokszor elsunnyognak szégyenükben, hogy kiszúrtad a defektjeiket, amiket olyan igyekezettel szerettek volna palástolni. Ők a 'legjobb védekezés a támadás' elvet alkalmazzák, csak nagyon kitekert formában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!