Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tesztek, ha megaláznak...

Mit tesztek, ha megaláznak benneteket, beszólnak, visszaszóltok? Kinek mertek, kinek nem visszaszólni?

Figyelt kérdés
Helyzetfüggő az egész, tudom, de mivel testi tüneteim is vannak már a sok hallgatás, és minden sz.. lenyelése végett, úgy gondolom, ideje nekem is szólni ha van mondanivalóm. Főleg, ha bántanak, ok nélkül, mert épp azt érem el a hallgatással, hogy még jobban kihasználnak, és lábtörlőként kezelnek. De hogy csináljam a változást, minél gyorsabb eredmény kellene, mert mint mondtam, testi tüneteim is vannak már..? Nem szeretnék a ló túloldalára sem átesni, és túl érzéketlenné, és bunkóvá válni. Az egyensúly kellene.
2013. jan. 18. 23:04
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
33%

Visszaszólok. Ha pedig ölre akarna menni velem, igen hamar a túlvilágon találná magát.

A beszólogatós, rongy életű férgek ellen nincs más fegyver, ezek nem értenek a szóból. Őket úgy tudod visszaalázni ha testileg töröd össze őket.

2013. jan. 19. 03:24
 12/18 anonim ***** válasza:
Elmondanál néhány konkrét szituációt? Ennyire általánosságban nehéz tanácsot adni, csak vaktában lehet lövöldözni.
2013. jan. 19. 10:03
 13/18 anonim ***** válasza:
Általában én se reagálok az ilyenekre, mert akik csinálnak is velem ilyeneket, azok gyerekesek, éretlenek, viccesnek gondolják azt, ami nem az. És az ilyenre nem lehet visszaszólni, mert nem egy szinten vagyunk. Nálam marad a közöny, nem reagálom rá..
2013. jan. 19. 10:52
 14/18 anonim ***** válasza:
Ehhez jó lenne,ha leírnád, miféle testi tüneteid vannak és mivel aláznak meg?
2013. jan. 19. 11:05
 15/18 anonim ***** válasza:

Hajjaj hányszor voltam megalázva.

Kezdve az általános iskolával, majd a gimivel, most meg a szomszédoktól kapok beszólásokat...Én nem szoktam visszaszólni. Általánosban rendszeresen aláztak: beszólogattak, labdával rugdosták a fejem, papírgalacsinokkal dobáltak. Ha visszaszóltam csak mégrosszabb lett a helyzet mert kigúnyoltak, csúfoltak, összefogtak ellenem, kinevettek. Csak tűrtem. De úgy vettem észre megunták egy idő után.

Gimiben volt hogy egy nagymenő csaj aki mögöttem ült, nyálas radírdarabokkal dobált. És rászóltam hogy ne dobáljál már. Na erre a helyén egy nagy kupaccal még letördelt, összenyálazta, és csengetés után odajött és mindet a hajamba szórta azzal a szöveggel hogy "Na, látod? Ilyen az amikor igazán dobállak" az egyik legmegalázóbb érzés volt.

Szóval én úgy vettem észre nem jó ha visszaszólok.

Meg van mikor olyanok bántanak akikkel jóban vagyok, vagy muszáj velük jóban lenni. És inkább lenyelem amivel bszogatnak, mert úgy vagyok vele nem akarom megbántani mert én húznám a rövidebbet.

22/L

2013. jan. 19. 11:15
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

nem szólok vissza senkinek, nem megyek bele a hülye játszmákba.

mindig arra gondolok, h nem velem van baja, hanem saját magával, azon meg én nem tudok segíteni, akármit csinálok.

2013. jan. 19. 11:55
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Engem is sokat aláztak meg,de inkább a családban.Iskolában mindig kiálltam magamért,ha kellett verekedtem is.Amikor papírgalacsinokkal dobáltak órán,egyszer csak felálltam és a jó nehéz mappámmal kicsit megveregettem az osztálytársam fejét,még a tanár se tudott leállítani.Úgyhogy velem nem nagyon kezdtek egy idő után,csak utáltak,de azzal meg nem foglalkoztam,mert megszoktam,hogy nincs rólam jó véleményük.Viszont volt olyan is,hogy összevesztem az osztályban egy nagydarab sráccal,jól lehordtam a sárga földig.Erre bedühödött és elkezdett fojtogatni,a többiek szedték le rólam.Nem rázott meg az eset,mert sokan kiálltak mellettem.Gimiben kezdtem nyuszi lenni,mert megromlott a kapcsolatom a szüleimmel és egy kicsit egyedül éreztem magam a világ ellen.Az már nem megy,hogy otthon is és az iskolában is kiálljak magamért,úgyhogy elkezdtem a meghunyászkodós politikát,mert már napi szinten gyomorgörcsöm volt.Most próbálok újra kiállni magamért mindenben,de néha már nagyon unalmas és békét szeretnék.Pedig pont annak a híve vagyok,hogy inkább vesszünk össze,ne legyen álszent béke,mert úgy nem oldódnak meg a gondok.De néha már nagyon sok,amikor mást sem tudok csinálni,csak védekezni,egyszerűen belefáradok és utálom az egészet.Kérdező,ha már testi tüneteid is vannak,az súlyos,szedd össze magad és állj ki magadért.
2013. jan. 19. 13:05
 18/18 anonim válasza:
Igen,réggebben velem is így volt!!DE MOST MÁR RÁJÖTTEM,HOGY NEM KELL MAGAD HAGYNI!!lEGYÉL KEDVES,DE HA PISZKÁLNAK,NE HAGYD MAGAD,OKOSAN SZÓLJ VISSZA,NE KEVEREDJ HÜLYE,ÉRTELMETLEN,VESZEKEDÉSBE!!!
2013. ápr. 11. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!