Mit tesztek, ha megaláznak benneteket, beszólnak, visszaszóltok? Kinek mertek, kinek nem visszaszólni?
Visszaszólok. Ha pedig ölre akarna menni velem, igen hamar a túlvilágon találná magát.
A beszólogatós, rongy életű férgek ellen nincs más fegyver, ezek nem értenek a szóból. Őket úgy tudod visszaalázni ha testileg töröd össze őket.
Hajjaj hányszor voltam megalázva.
Kezdve az általános iskolával, majd a gimivel, most meg a szomszédoktól kapok beszólásokat...Én nem szoktam visszaszólni. Általánosban rendszeresen aláztak: beszólogattak, labdával rugdosták a fejem, papírgalacsinokkal dobáltak. Ha visszaszóltam csak mégrosszabb lett a helyzet mert kigúnyoltak, csúfoltak, összefogtak ellenem, kinevettek. Csak tűrtem. De úgy vettem észre megunták egy idő után.
Gimiben volt hogy egy nagymenő csaj aki mögöttem ült, nyálas radírdarabokkal dobált. És rászóltam hogy ne dobáljál már. Na erre a helyén egy nagy kupaccal még letördelt, összenyálazta, és csengetés után odajött és mindet a hajamba szórta azzal a szöveggel hogy "Na, látod? Ilyen az amikor igazán dobállak" az egyik legmegalázóbb érzés volt.
Szóval én úgy vettem észre nem jó ha visszaszólok.
Meg van mikor olyanok bántanak akikkel jóban vagyok, vagy muszáj velük jóban lenni. És inkább lenyelem amivel bszogatnak, mert úgy vagyok vele nem akarom megbántani mert én húznám a rövidebbet.
22/L
nem szólok vissza senkinek, nem megyek bele a hülye játszmákba.
mindig arra gondolok, h nem velem van baja, hanem saját magával, azon meg én nem tudok segíteni, akármit csinálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!