Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni ilyen anyóssal?

Mit lehet tenni ilyen anyóssal?

Figyelt kérdés

Párommal együtt élünk (nincs még 1 éve sem), és néha amikor találkozunk az anyukájával, akkor mindig ezzel jön, hogy ne főzzünk, ő majd ad kaját.

Engem ez irritál, mert nem vagyok béna tehetetlen, aki ne tudna főzni és akinek főtt kajára lenne szüksége, hanem mindig főzök és beosztom, hogy mikor mit szeretnék készíteni.

Igényes vagyok a környezetemre, megfelelően végzek minden házimunkát (mosás, főzés, takarítás, bármi), mert ezt otthon megtanultam, tehát nem vagyok buta és igénytelen ezekre, csak mert fiatal vagyok.

Páromnak szóltam, hogy valamit ő is tegyen már ezügyben, hogy finoman leszereli az anyukáját, hogy 'köszi anyu, van otthon kaja', de párom csak így jön nekem hogy 'jól van akkor bántsd meg anyumat'.

Én értem, hogy kedves akar lenni meg jószívű, de ha felnőtt nőként eldöntöm, hogy mikor mit akarok főzni, akkor miért szól bele, hogy így néha odarak nekem 3 napra valót?

Nekem ez nem segítség, és valahogyan finoman szeretném leszerelni.

:(

Lehet, hogy lesz itt olyan, aki szerint hálátlan vagyok, de engem ez akkor is zavar.

Mit tegyek?

22N

2015. márc. 4. 13:38
1 2 3 4 5 6
 31/55 gömbicica ***** válasza:
80%

"...néha amikor találkozunk az anyukájával, akkor mindig ezzel jön, hogy ne főzzünk, ő majd ad kaját.

Engem ez irritál, mert nem vagyok béna tehetetlen, aki ne tudna főzni és akinek főtt kajára lenne szüksége, hanem mindig főzök és beosztom, hogy mikor mit szeretnék készíteni.

Igényes vagyok a környezetemre, megfelelően végzek minden házimunkát (mosás, főzés, takarítás, bármi), mert ezt otthon megtanultam, tehát nem vagyok buta és igénytelen ezekre, csak mert fiatal vagyok."

-Irod néha találkoztok!!!! akkor mit parádézol? nemá ne bird ki.

-Ha ennyire penge vagy, akkor "néha" meghivhatnád az anyósodat ebédre, vacsorára, hogy lássa, hogy ugyan ugy szertettel gondoskodsz a gyeremekéről, mint annak idején ő tette.

EZ MÉG NEM JUTOTT AZ ESZEDBE??????

-Netán egy fedél alatt is laktok?

Mi egy fedél alatt laktunk anyósommal én ugy mentem FÉRJHEZ!!!!! nem a barátommal éltem!!!, hogy a csirkevágástól a kelt tésztáig semmi sem okozott gondot, mindehhez voltam 19 éves.

Anyósom kávéra csak a fiát hivta meg, engem még véletlenül sem, pedig ott voltam!!!!

Nah ilyen anyós kellene neked is. jó nagy ivben szarjon rátok, ha gyereketek lenne netántán akkor arra is. majd megtudnád a magyarok Istenét.

-24 voltam, mikor második fiamat vártam, hót betegen veszélyeztetett terhesként. EGy liter tejet nem hozott soha! Férjem 3 müszakba dolgozott, nekem ott volt a 4 éves fiam, befütött az igaz, de mivel szinte állandó fekvésre kényszerületem nem volt igazán melegem, lévén csak estére lett befütve.

Ha ilyen után vágysz, akkor tegyél pontot a kapcsolatodra, aztán keress olyat, ahol a család lóxart sem jelent, és ülj rá a barátodra a világ másik végén, nehogy az Istenért összeszaladj a barátod Édesanyjával.

MÁsik megoldás keress olyan barátot, akinek már nem élnek a szülei. és PONT.

Lehet, hogy főzni,mosni, takaritani az Édesanyád fantasztikusan megtanitott, de hogy emberileg nem sok jó van benned az kiolvasható a soraidból.

Döntsd el hogy mit akarsz. Vedd el férjül a barátodat, aztán költözzetek el az ország másik felébe.Aztán kiélheted magad feleségként. beoszthatsz, és nem fog zavarni senki.

2015. márc. 4. 14:41
 32/55 anonim ***** válasza:
35%
Értsétek már meg, hogy itt nem A FŐZÉSRŐL van szó. Hanem arról, hogy anyós kotnyeleskedik és 'segít', holott senki nem kérte meg rá.
2015. márc. 4. 14:45
 33/55 A kérdező kommentje:

vicces, hogy nekiestek az embernek :)

ettől még nem vagyok rossz, mert nem igénylem az ilyen tukmálást :)

2015. márc. 4. 14:46
 34/55 A kérdező kommentje:

és főleg nem kérem azt, hogy amíg haza sem értem, ők ott ülnek párommal meg a hozzávalókkal, és amikor hazaérek azt hiszik, hogy azt fogok csinálni amit kitaláltak.

Nem kell bemutatni egy egyszerű étel receptjét ily módon, főleg hogy időpontot sem egyeztetnek.

2015. márc. 4. 14:47
 35/55 anonim ***** válasza:
43%
Ti mit szólnátok, ha anyósotok kimosná a bugyitokat például??? Nem főzni akarna rátok, hanem mosni, mert ő így akarná kifejezni a szeretetét.
2015. márc. 4. 14:49
 36/55 anonim ***** válasza:
82%
Kérdező, akkor rosszul fogalmaztál. Más, ha anyósod, mikor mentek hozzá, csomagol két napi kaját, és más, ha váratlanul beállít egy kiló liszttel és azt mondja: tessék, lányom, főzz egy túrós csuszát, megmutatom, hogy kell.
2015. márc. 4. 14:52
 37/55 A kérdező kommentje:

36-os,

előfordult ez is, az is.

Haza sem értem még, de ott álltak párommal meg a hozzávalókkal, hogy megmutatnak egy tök egyszerű ételt (ami egyáltalán nem nehéz, csak annak aki tényleg nem tudja)

2015. márc. 4. 14:53
 38/55 gömbicica ***** válasza:
35%

ez egy örök harc, csak nem vezet sehová.

Te is leszel anyós! -már ha vállalsz gyereket! ha szerencséd van lányaid lesznek :_) -

Tudjátok akinek segitek azért hápog.

akit lexarnak azért.

NŐnek jót csinálni? ezek szerint lehetetlenség. :-(

ha akarja az ember, akkor a nőnek éppen fáj a feje

ha nem akarja az ember, -mert lehet csak szimplán fáradt, vagy valamiért elege van- biztos megcsal :-D :-D :-D

remélem érthető volt ez az utolsó párhuzam.

és sorolhatnám.

2015. márc. 4. 14:54
 39/55 A kérdező kommentje:

Na jó, akkor ne azt nézzük hogy adni akar, hanem hogy odaállít, amikor még otthon sem vagytok, és vár, te meg hazaérsz munkából.

Nem túl kellemes helyzet.

2015. márc. 4. 14:55
 40/55 anonim ***** válasza:
55%

"Na jó, akkor ne azt nézzük hogy adni akar, hanem hogy odaállít, amikor még otthon sem vagytok, és vár, te meg hazaérsz munkából.

Nem túl kellemes helyzet."

Kíváncsi vagyok, hogy a lehurrogók közül hány embernek lenne őszinte a mosolya, mikor egy ilyenre ér haza...pedig csak a szeretét akarja kifejezni...

2015. márc. 4. 14:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!