Mit tudok tenni a volt anyóssal ha békülni akarunk a fiával, de ő haragszik rám? Lent van a lényeg! Legyetek szívesek segítsen valaki! (:
Ezt a barátodnak kell elrendeznie a mamival.
Ha meg köti az anyóspajti az ebet a karóhoz, akkor nem kell felmenni hozzá. Ennyi.
Ha a fiú is annyira szeret téged, akkor majd megoldja.
Igen, egy 15 éves szájából tényleg furcsán hangzik...
Ne foglalkozz vele. A fiú anyukájának is be kell látnia, hogy ez a próbálkozások időszaka, át fog még élni a srác is és te is jó néhány szakítást, most kezditek csak tanulgatni a párkapcsolati szerepeket.
tegnap 22:48
nem feltétlen ő ejtette a fiút...
szia!Én is szeretem a párom,kevésbé az anyukáját.És rájöttem hogy semmi értelme pedálozni.Ha fejre állok akkor sem fog szeretni.
Miért kéne nekünk megalázkodni egy olyan ember előtt aki nem adja meg nekünk a tiszteletet és alázkodás után sem fogja?Ha valaki kedvel valakit akkor kedvel,ha meg nem akkor nem.És ezen az anyósok terén nem lehet változtatni.Ők már egy nap után elkönyvelik úgy a menyüket ahogy van.Én a köztes utat választottam.Elmegyünk egymás mellett.
Szia!!
Jelenlegi párommal 7 éve ismerjük egymást.
6 éve vagyunk együtt ... akkor én 16 ,ő 24 volt...
Nem kell ezen felháborodni ,szerintem jobb az , hogy tizenévesen egy "tartósabbnak" mondható kapcsolatban van, mint az ,hogy 14 évesen legényről -legényre járkálunk ...
Nem ???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!