Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Ezt, hogy lehet...

Mit tegyek? Ezt, hogy lehet megoldani? Engem nem lehet szeretni?

Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy mentalis beteg vagyok par eve,(szomatizacios zavar,szorongas)es ma elobb elkellett jonnom melobol,2oraval,mert mar nagyon szedultem mert bevettem egy szivveres csokkentot,mert nagyon vert...es a parom utal valoszinuleg!Lelustazik folyton,pedig nem vagyok az!igaz 7honapig nem dolgoztam(gyomorgyulladas,rosszulletek,miatt)de itthon mindig foztem,takaritottam,tokeletesre torekedtem!!De engem nem lehet szeretni valoszinuleg emiatt,pedig kaptam tappenzt,ugyhogy nem kellett eltartania kulfoldon lakunk.2es fel eve es vegulis kulon nem jartunk egyutt,csak idejottem hozza,mert otthon taliztunk egy partyn,es akkor megkert,hogy jojjek el! Nem tudom miert nem tud szeretni,valoszinu undorito vagyok(pedig sokan mondtak,hogy szep vagyok)de nem is ez szamit! Valoszinu nem tudja a betgsegem elfogadni,pedig annyira nem gaz!igaz a gyomros dolog az elegge sulyos volt!Sajnalom,ot,es azt hiszem jobb lesz,ha elkoltoznom,mert ugysem szerethet senki egy fiatal not aki erzekeny lelku,mint en!sokat ragodok a dolgokon,ez a baj bennem,de magamba szoktam,ugyhogy nem tudom mi zavarja!ma megoleltem,es vissza sem olelt,altalaban nem szokott megolelni amugy sem,mindig csak ha en megyek oda,csok sincs,csak szex neha mar nagyon magam alatt vagyok! Ti mit tennetek?Azt ne mondjatok,hogy haza koltozzek,mert nincs hova mennem!Es itt a munkam Itt is egy hely van ahol biztonsagba lennek, egy egyesuletnek az egyik szobajaban,ahol mentalis beteg,es bantalmazott noket fogadnak be ingyen,szep hely is egyebkent!!Mit tegyek?Rohadtul felek&kesz vagyok!En vagyok rossz? O inni szokott,es neha akkor megis bant sokszor,hogy ilyen nonek nem lehet gyereke tole,pedig o sem tokeletes am o idosebb 10evvel 22/L!Irjatok Legyszi
2010. febr. 13. 18:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
67%
A barátod bunkó, jóérzésű pasi súlyosabb betegséggel is jobban megbecsülne. Egyébként is gusztustalan, ha valaki szabályosan büntet a betegségedért.
2010. febr. 13. 22:12
 12/16 anonim ***** válasza:
32%

Én a másik oldalon vagyok.

Mármint nálunk a párom fáradt "mentálisan" és rettentő nehezen bírom.

Egy idő után az emberből már kiveszik az együttérzés..a párom pl. folyton siránkozik..nekem meg mindig megkell bántanom, amikor azt mondom, hogy nem érdekel. Ehhez a mostani állapothoz elég sok időnek kellett eltelnie..én sem tudom elfogadni, hogy ilyen..bár szeretem.. DE arra ne számíts, hogy ezt bárki igazán elfogadja, mert ilyen nem lesz...

2010. febr. 13. 22:54
 13/16 A kérdező kommentje:
igen jarok orvoshoz,nemreg ota!Es az a gond,hogy dependens szemelyisegzavarom is van:-(nagyon ragaszkodo vagyok,es sosem tudok donteni,hogy menjek e vagy mit tegyek ,mert rohadtul felek az egyedullettol!Kapd ossze magad,te!Konnyen mondod ezt nekem,remelem te is kapsz valami nehezet az elettol!Es majd akkor enis azt mondom kapd ossze magad!Szerinted az akkor segitseg lesz?nem,akkor meg ne is irj nekem semmit!En biztosan nem irnek neked ilyet,mert nekem van magamhoz valo eszem,es banasmodom az emberekkel.Sokkal tobb egyutterzessel aldott meg az elet,hala istennek!Folis akasztanam magam,ha ilyen lennek,mint Te!
2010. febr. 14. 19:01
 14/16 Nikcsi ***** válasza:
100%

Irtam Neked hogy nem bantasbol irom. Azzal szerintem nincs semmi baj hogy valaki azt irja hogy kapd ossze magad. Borzaszto fiatal vagy meg ahhoz hogy beletorodj egy ilyen kapcsolatba. Jarj tovabbra is dokihoz es amint eleg erosnek erzed magad, lepj!!!! Az lesz a legjobb gyogymod ha kitorsz ebbol az eletbol, komplett kornyezetvaltozasra van szukseged.

Egyebkent koszonom a jokivansagaid, az en eletem sem tundermese, hidd el nekem is megvannak a magam valodi problemai anelkul hogy kivannad.

2010. febr. 14. 22:27
 15/16 A kérdező kommentje:
szija 92%os ne haragudj ram.Nem kivanok semmi rosszat!Visszavonom!Bocsanatot kerek!Tudom,hogy nem rosszbol irod!Igen szerintem is jobb lenne ha elmennek,de nehez elvalni,epp ez a gondom,hogy dependens szemelyiseg vagyok!De azt hiszem ez a kapcsi se paromnak sem nekem nem jo!De ez a kapd ossze magad,tenyleg nem segit semmit!!!
2010. febr. 15. 12:54
 16/16 A kérdező kommentje:
22:54es akkor keress magadnak uj tarsat!Miert vagy akkor vele,mert teljesen azt lehet leszurni,hogy nem szereted!!!Meglatnank ha forditott esetben lenne,hogy erezned magad,ha neked,lenne,olyan bajod,amirol nem tehetnel!azt hiszed tokeletes part fogsz talalni,de ne is almodozz,mert olyan nincs ezt jol jegyezd meg!!!
2010. febr. 15. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!