Mit tegyek? Ezt, hogy lehet megoldani? Engem nem lehet szeretni?
Én a másik oldalon vagyok.
Mármint nálunk a párom fáradt "mentálisan" és rettentő nehezen bírom.
Egy idő után az emberből már kiveszik az együttérzés..a párom pl. folyton siránkozik..nekem meg mindig megkell bántanom, amikor azt mondom, hogy nem érdekel. Ehhez a mostani állapothoz elég sok időnek kellett eltelnie..én sem tudom elfogadni, hogy ilyen..bár szeretem.. DE arra ne számíts, hogy ezt bárki igazán elfogadja, mert ilyen nem lesz...
Irtam Neked hogy nem bantasbol irom. Azzal szerintem nincs semmi baj hogy valaki azt irja hogy kapd ossze magad. Borzaszto fiatal vagy meg ahhoz hogy beletorodj egy ilyen kapcsolatba. Jarj tovabbra is dokihoz es amint eleg erosnek erzed magad, lepj!!!! Az lesz a legjobb gyogymod ha kitorsz ebbol az eletbol, komplett kornyezetvaltozasra van szukseged.
Egyebkent koszonom a jokivansagaid, az en eletem sem tundermese, hidd el nekem is megvannak a magam valodi problemai anelkul hogy kivannad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!