Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Engem a torz külsőm miatt...

Engem a torz külsőm miatt soha senki nem fog szeretni?

Figyelt kérdés

Ha nem lett volna elég tűz vörönek és hullámos hajúnak születnem,hozzá még nem hogy zöld szemeket kaptam volna,hanem az egyik kék a másik barna:S

Mindenki ezzel a debil macskával dobálozik már évek óta:

[link]

most újra megtaláltam és megint elkeseredtem.

Bónusz:kicsi koromtól HUSKY a becenevem..csak idősebb koromba esett le miért:).

20L

Kontaktlencsével légyszi ne gyertek,mert nem vagyok szemüveges és hiába nem piszkálnám(legalább jól látok)

De ettől függetlenül az egyik világos kék másik barna.

Néha úgy érzem mélyen perverznek kell lennie valakinek,hogy ilyen "torz" színű nőt szeressen.

Soha nem volt még barátom,sok barátom van.Nem vagyok antiszociális,szeretnek az emberek,de úgy érzem sokszor szégyellnek még a szüleim is..meg nagyon a bámulás tárgya vagyok mindenhol.Öcsém gyönyörű srác-szőke sima kék szemű.

SENKI NEM VÖRÖS A CSALÁDBAN!!!:S -direkt kikönyörögtem,hogy csináljunk DNS tesztet,na és tessék tényleg két szőke a szülőm.Eh..nem tudom.

Mit csináljak magammal?Festessek hajat?

2011. szept. 30. 15:58
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
100%
úúristen én mint meg nem adnák kétszínű szemekért O_O ah az annyira különleges:o
2011. szept. 30. 16:01
 2/41 anonim ***** válasza:
adnék*bocsi:D
2011. szept. 30. 16:02
 3/41 A kérdező kommentje:
Ha te is túlélted volna azt a piszkálás áradatot,amit kaptam nem hiszem hogy ennyire odalennél értük:D
 4/41 anonim ***** válasza:
88%
mondd hogy biszex vagy !
 5/41 anonim ***** válasza:
100%

Nehogy befestesd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A vörös GYÖNYÖRŰ!!!!Pláne ha hullámos is!

A szemed meg nagyon különleges nem "torz"

Kaphatunk képet rólad, hogy mégis hogy nézki?xd

Még sohasem láttam ilyet és biztosan meseszép:))

6/41 anonim ***** válasza:
Én tuti befesteném a hajam vmilyenre, legalább a tűzvörös haj ne legyen feltűnő, ha ennyire zavar.
2011. szept. 30. 16:03
 7/41 A kérdező kommentje:

Bármi leszek,csak szeressen valaki:)

Mellesleg jó fizikumú vagyok,magas és sportos kiskorom óta sportolok,csak zavaró a külsőm.

8/41 anonim ***** válasza:
100%

különféle a szemed színe?:) én irigyellek, különleges vagy, én még soha nem láttam ilyesmit csak hallottam róla hogy létezik! a vörös haj nagyon szép főleg hogy göndör de általában ez így van sose vagyunk megelégedve a sajátunkkal az én szemem pl barna és a hajam is de szerettem volna szőke vagy fekete hajat de festetni nem fogom mert tönkre megy.

ha zavar a szemed asszem már feltaláltak kontaklencsétja ja...irtad hogy ne . de nem a szemed miatt csak színnek:))

9/41 anonim ***** válasza:
100%

hát bocsáss meg érte: Hülyye vagy!!!!!

Gyönöyrű vörös göndör haj!

Meg ne próbáld befestetni!

A szemed is biztosan csudaszép! Ez meg csak érdekesebbé tesz, de nem csúnyává.

10/41 anonim ***** válasza:
100%
Én voltam direkt vörös hullámos hajú. Talán egy színező, hogy szebb vörös legyen, ha az árnyalat nem tetszik. A szemed pedig tök poén, én nem találnálak torznak.Gondolj rá pozitívumként és úgy fognak rád nézni.
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!