Miért akarom ennyire szeretni a lányokat?
Tudom, hogy furcsán hangzik a kérdés.. Az a helyzet, hogy középiskolás lettem és elég sok lány van az osztályban. Most olyan érzésem van, hogy úgy megölelném őket, meg hasonlók és szeretném szeretni őket.. Eddig szinte csak fiúkkal barátkoztam. Lehet ezért lehet? Remélem nincs ferde hajlamom vagy ilyesmi..
Egy 15 éves lány.
Én nagyon szeretnék szeretni már egy lányt, de sajnos még nem volt senkim :( Bár ez nem sokban kapcsolódik a te kérdésedhez...
17/F
Nálunk az egész iskola ilyen.xD
De nem durván.
És mellesleg én kezdtem el ezt az ölelgetést mert nagyon szeretem a barátnőim és ez max azt jelenti hogy ember közeli vagy.:D
15:59 vagyok
Viszont ha 1 fiúról lenne szó, akkor már fogsor közeli lennél...
Nem, ez teljesen normális, szeretethiánynak hívják, ettől nem leszel leszbikus. Sőt, ha átmész hozzájuk vagy megbeszélitek azokat a dolgokat, amiket senki másnak nem mondasz el, az sem jelent semmi rosszat.
A ferde hajlam valahol ott kezdődik, hogy esténként ezekről a barátnőidről fantáziálsz. Gyakorló leszbukisként mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!