Miért nem ismerek különc lányokat?
1/21 A kérdező kommentje:
Ne aludjatok már. Korán van még.
most vagy karrierista, vagy link. de mi lenne a harmadik variáció?
2011. okt. 27. 01:09
3/21 A kérdező kommentje:
Nem úgy link. Hanem..ah..bonyolult. Most nem akarok kataklizmákról, gazdasági összeomlásról beszélni, de olyan lányt szeretnék megismerni, aki nem akarja ezt ölbe tett kézzel nézni, és addig szépen vígan eldolgozgatni. Ha már Merkel kisasszonyka háborúval fenyeget akkor nagyon nagy gond van. Persze nem lehet már semmit csinálni ellene, de legalább lenne egy lányban annyi hajlam, hogy kiakarjon szakadni az összeomló társadalomból, és menekülni.
Mert a magyar lányok Gyíkok ! Itt ez a tendencia, menj ki bárhová külföldre és találsz normálisat, csak itt nem. Najó USA-ban sem.
2011. okt. 27. 02:33
Rossz helyen keresed őket.A normális lányok normális megbízható fiukkal alakítanak ki hosszú távú barátságot,velük beszélik meg a világ dolgait.Ezek mikró közösségek ahová rendkívül nehéz bekerülni.
2011. okt. 27. 09:57
6/21 A kérdező kommentje:
Szerintem itt is kell valahol lenniük. Usaban pedig nem csak hülye gyökér emberek élnek csak, teljesen érdekes módon a facebookon ha szétnézel, a felének minimum van kedvenc könyv jelölve. Szeretett országunkban ehelyett mi a trendi? "Mi a faxnak", "Hülye vagy?". Mert a mocskos koszos kisebbség, illetve a kritikán aluli média, de alapjában véve a magyarságunk is olyan mélyre süllyesztette a társadalmat, hogy még az egyetemista lányok is valami abszurd hülyék, és életképtelenek.
Nem kell ahhoz külföldre menni sehova, hogy olyan lányokat találhass akik neked tetszenek személyiségben. Ekkora hülyeséget is csak most olvasok.
Itt is vannak, csak jó helyen kell keresgélni őket.
Annyiféle ember van, különböző gondolkodásmóddal igen még itt M.o-n is bármennyire lehetetlennek is hangzik-.-
csak meg kell találni. Még ha nehéznek is tűnik.
2011. okt. 27. 18:50
És a kérdés feltehető fordítva... egyébként szerintem te nem különc, hanem értelmiségi lányt keresel. Az egész más tészta. A különc lányok máshogy gondolkodnak, de nem feltétlenül mélyen. A különcöket általában nem érdekli a gazdaság összeomlása, vagy ha igen, hát nem úgy. Egy különcnek saját, elvont világa, gondolkodása és célja van, ezek viszont észérvekkel, racionális eszmefuttatásokkal nehezen értékelhetőek. Szóval szerintem értelmiségi lányokat keresel. Szakkollégium?... nem tudok segíteni sajnos. Hol keres az ember értelmiséget? Az egyetemen kell lennie, cska nagyon elbújt. 23L
2011. okt. 28. 02:05
magyarul miért van ennyi ostoba ember, főképp lányok ebben az országban? jó kérdés. ráfoghatjuk a történelemre, gazdaságra, politikára, de egyszerűen szörnyű ami itt van.
lehetne azt is mondani hogy gyávák, vagy gyengék önmaguk lenni, mert mind jellemtelen tucatember, még annak is van valami nagy árnyoldala,aki elsőre jónak mutatja magát. egyszerűen semmi nőies nincs bennük, a pucsításon kívül nem értenek semmihez, vagy átesnek aló túlsó oldalára és könyvek közt porosodó unalmas vénkisasszonyok
más országban sincs sokkal több egyedi, ott is sok a hülye ember, talán csak egy kicsivel jobb az arány. amerika pont nem jó példa.
egyébként szerintem is összeomlik európa pár éven belül. már ami most van az is kész agyrém
2011. okt. 28. 08:58
02:05
értelmiségi, mint művelt, konformista sznob? :) szerintem nem erre gondolt.
egyetem: pont ott található a legtöbb idióta. attól hogy jól magolt és eljár a haverokkal piálgatni, nem lesz értelmes. max "értelmiségi"
2011. okt. 28. 09:00
Kapcsolódó kérdések: