Miért nem ismerek különc lányokat?
Megmondom miért, mert csak azokat veszem észre, MERT feltűnőek, kilógnak a többiek közül. Ezért próbálok nem figyelni és rájöttem, hogy nagyon sok olyan ember van még akik normálisak és nem feltűnösködnek, nem ribvncok, nem pávák, nem alkoholisták, nem metroszexuálisak, és stb..
Csak figyelni kell, a másik rétegre. Nem olyan nehéz.
10:40
tipikus női válasz, az ovis "vagy te" újított változata
ettől nem változik a helyzet
10:41
nagyon jól elbeszélgetsz magaddal, csak a te hülyeséged nem feltétlenül igaz másokra is, főleg nem egy fiúra. innentől kezdve a levegőbe beszélsz (és fölöslegesen)
10:45
életképes
a lányok dolga a reménykedés, a fiúké meg a cselekvés.
egyébként a válaszaidban van elszórva igazság, de az süt belőlük, hogy rettentő korlátolt és naiv vagy. feltételezem ezek sem a saját gondolataid, hanem innenonnan összeszedett bölcsességek.
9:00!
Hol írtam, hogy az értelmiségi egy művelt, komformista sznob? Kerestem, de nem találtam...
"10:40
tipikus női válasz, az ovis "vagy te" újított változata
ettől nem változik a helyzet
10:41
nagyon jól elbeszélgetsz magaddal, csak a te hülyeséged nem feltétlenül igaz másokra is, főleg nem egy fiúra. innentől kezdve a levegőbe beszélsz (és fölöslegesen)
10:45
életképes
a lányok dolga a reménykedés, a fiúké meg a cselekvés.
egyébként a válaszaidban van elszórva igazság, de az süt belőlük, hogy rettentő korlátolt és naiv vagy. feltételezem ezek sem a saját gondolataid, hanem innenonnan összeszedett bölcsességek."
Sajnálom, ha ennyire szűklátókörű vagy és korlátolt, ha már azt sem tudod értelmezni és megmagyarázni amit írtam, csak ilyen sületlen baromságokat írni, hogy naív vagyok meg ovis látásmód,meg hogy ilyet csak egy nő tud írni.:) Vagy egy megkeseredett ember lehetsz, aki mindenben már csak a rosszat látja és nem tud kilépni a negatív körből, vagy egy olyan aki nem képes tovább gondolni egy gondolatot, csak azért mert az már nehéz lenne(mert túl régóta van benne abban a negatív dologban,amitől már nem képes másképp gondolkodni,mert nehezen hiszi, hogy az úgy is van/lehet). Elvégre nem én írtam azt sem, hogy többségben a lányok primitívek meg ostobák az országban. Akkor ez mi ha nem szűklátókörűség? Én mit írtam? azt, hogy ha azt akarom csak azokat az embereket veszem észre, akik rosszak , akikkel egyáltalán nem akarok barátkozni mert úgy sem értem meg őket és fordítva, DE A SOK közül azért próbálom azt is észrevenni ami szép, és jó, és akivel érdemes barátkozni és ismerkedni! Ezen mi olyan érthetetlen, és felfoghatatlan, na meg ovis látásmód? Hát tudod szerintem te vagy egy nagyon buta ember. Mást, ha megkérdezel ugyanezt fogja mondani, és miért? Mert eltudja fogadni, hogy szentül IGAZ! És nem azért mondom én is ezt, mert más mondja hanem azért mert el tudok gondolkodni rajta és egy idő után már akaratlanul is észrelehet venni, hogy ez nagyon igaz.Nem csak a szart kell észrevenni mert igaz, hogy manapság sok minden rossz de meg kell találni azt ami fontos, és ami szép mert igen van még!Bármennyire is lehetetlennek tűnik.
Nem magammal beszélgetek, választ írtam, ha magammal beszélgetnék akkor nem is írnék ide. Ez is egy válasz a sok közül.
Korlátolt és naív maximum te lehetsz. Feltételezem azt, hogy ha már másba nem tudsz belekötni akkor ebbe. Ezek nem bölcsességek ezek gondolatok, látásmódok. Nekem mindegy, ha a tiéd csak a rosszra állt be, nem az én gondom. És ha elgondolkozik ezen az ember, rájön, hogy nagyon sok igazság van benne. Ha neked nehéz elfogadni a tényt, az már a te bajod nem az enyém. De inkább ne is írj, ha csak veszekedni tudsz. Mert az már most felesleges lenne.
# 15/16
hol írtam hogy azt írtad? keresem de nem találom...
# 16/16
nem olvasom végig, de elnézést ha leromboltam a cukorvárad miss pozitív
Az olyan emberekkel,mint te csak egy baj van, hogy nem azért vitatkoznak vagy írnak olyan dolgokat, amikből vita lesz vagy ha jobban tetszik' eszmecsere', hogy tényleg vitatkozzanak, hanem csak a saját megkeresedettségük és rosszindulatuk vezérlik, csak azért, hogy megnyugodjon a lelkük valamiért.
Azt a válaszomat ahol a fiúkról írtam a legelső válaszomat is csak azért írtam, mert én lány vagyok tehát az én szemszögemből írtam le a fiúk helyzetét, te pedig mivel fiú vagy ezért te ugye a lányokra hárítod rá az összes negatív dolgot, ez nem olyan fura, mindenki ezt csinálja nem? A másik nemre rátolni az összes felelősséget, az összes olyan dolgot, ami negatív mostanában. Ez nem jelenti azt, hogy a fiúk jobbak lennének , hogy kevésbé rosszabbak mint a lányok, mint ahogy azt sem ,hogy a lányok a jobbak. Én inkább úgy mondom, hogy minden helyzetben kiegyenlítődnek a nemek. Mindkét nemben vannak rosszak és jók. Én is kb. ugyanazt csináltam azzal a kommentemmel,amit te, csak a fiúkra hárítottam rá, mivel én lány vagyok. :) Érthető nem. Egy vélemény volt, egy látásmód amit én látok az én helyzetemből. A te kommentedet egyébként nagyon sok helyen olvastam már(és főleg azért tudom, mert én is sokat olvasok ebben a kategóriában, és az írásstílusod meg minden szinte egyezik), főleg ebben a kategóriában és még ha össze is keverlek valakivel aminek meg van az esélye, de szinte majdnem mindenhol volt úgy, hogy vagy belekötöttél valamibe, vagy úgy írod a válaszodat amiből teljesen érződik , hogy nagyon rosszul érzed magad valamiért, hogy egy negatív valaki vagy. Lehet, hogy voltak dolgok amikben igazad van, sőt biztos volt ilyen, de még azokból is süt le az , hogy nem érzed jól magad és ezért kötekedsz másokkal,vagy ezért látod a dolgok negatív oldalát. Mondanám a pszichológust, de így láthatatlanban nem tudom,hogy szükséged lenne-e rá, de azért leírom, hogy tényleg ha nagyon rosszul érzed magad akkor menj el és nem bántásból írom, bár igaz a pszichológus csak rávezet a helyes útra, azt viszont neked kell bejárnod, neked kell mindent megtenned azért, hogy jobban érezhesd magad. Ő csak megmondja milyen a helyzeted és mi lenne a helyes. De neked kell rajta elgondolkodnod. (és itt most lehet jönni fogsz a gyógyszerekkel, nem semmi szükség gyógyszerekre, az csak egy rossz , de abban nincs semmi rossz, ha valaki elmegy pszichológushoz és elmondja és tanácsot kér stb..). Tudom mert én is olyan voltam, mint te mindenben a rosszat láttam gyűlölködtem nem ítélkeztem de gyűlöltem mindent a világot,embereket stb. De azóta nagyon sokat változtam és rájöttem sok dologra, amiről akkor másképp gondolkodtam. Lehetsz olyan ember, aki gyűlöl mindent vagy rosszul van a világtól de azzal semmire nem mész, csak rosszabb és rosszabb lesz magadat fogod ezzel egyre mélyebbre húzni és persze magadat fogod ezzel felemészteni. Az egyensúlyt kell megtalálni. Nem kell szeretned a világot, az embereket azt ami körbevesz, csak az egyensúlyt kell megteremteni.
És másrészt pedig inkább vagyok miss pozitív , mint miss negatív. Legalább a pozitívságtól jobban is érzem magam, és nem tart vissza semmi, több dolgot tudok megtenni a saját javamért és másokért is, tehát mindenféleképpen előny és erény. De mint írtam, nekem teljesen mindegy, hogy te milyen vagy. Lehetsz olyan, aki mindenben csak a rosszat látja és másképp már nem tud gondolkozni, mert egyszerűen már csak a rosszra áll be, nekem teljesen mindegy. A te életedet keseríted meg ezzel, neked lesz rossz. Én tudom, mert mint írtam én is ilyen voltam, és már tudom, hogy azokat akiket anno utáltam(világot, sok embert..) nem voltam különb akkor sem nálunk, mert én is úgy viselkedtem ahogy ők, csak a körülmények 'áldozata' vagyok(ahogy te is). És ahelyett, hogy hagynám magam inkább küzdök ellene és nem azért mert magamra erőltetem, ha rájössz majd te is akkor ráfogsz jönni arra, hogy ezt egyáltalán nem kell erőltetni. ez magától fog értetődni.
Küzdök ellene, mert nem akarok én sem a körülmények áldozata lenni, nem hagyom magam, hogy egy besavanyodott, negatív figura legyek aki mindent és mindenkit utál. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!