Hogy hívják azt ha 100% ban a lányokat szeretem és semmi mást nem fogadok el viszont imádok b*isan kinézni beszélni stb?
Figyelt kérdés
1000% hetero vagyok. De imádok b*isan beszélni b*isan kinézni viselkedni.. sőt nőnek öltözni is szeretek valamint már számos versenyen is részt vettem. Na ennek mi a neve ? És nem gúnyolódni.. ja és imádom SP-t meg Justin beiber-t de csakis a zenéjükért!!!!2011. júl. 14. 21:21
2/22 anonim válasza:
Transzvesztita.A zenei ízlés meg egy másik történet.
3/22 anonim válasza:
sztem kamu.
de ha nem. akkor te egy nő vagy férfi testbe zárva. csá. :D
6/22 Bugtard válasza:
mivel 1000%ig nem igen lehetsz hetero ezért b*zi vagy, vagy ha annyira akarod akkor a pink toppodra írd rá hogy 100(0)% homokmentes
8/22 A kérdező kommentje:
figyeljetek... nem vagyok transzi mert én CSAK ÉS CSAKIS A LÁNYOKAT szeretem. .valamint csak élvezem hogy b*zisan nézek ki vislekedek stb.. ennyi ez olyan angy baJ? festem a körmöm lilára meg ilyenek.. amúgyis újpestets cica vagyok :D
2011. júl. 14. 21:52
9/22 anonim válasza:
A transzvesztita az,aki nőnek öltözik,és parádézik.Semmi köze a szexuális beállítottsághoz.
10/22 A kérdező kommentje:
Ja, akkor az vagyok. .de várj a transzvesztiták isznak pici színwes koktélokat esernyővel és citromkarikával ?
2011. júl. 14. 22:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!