Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon szeretem mit csináljak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mézeske kérdése:

Nagyon szeretem mit csináljak hadjam vagy próbáljak vele beszélni?

Figyelt kérdés
A barátommal 1 hónapig voltam nagyon szeretem de össze vesztünk a múltam véget és mert sokat találtak ki neki amit ő el hitt!Aszt mondta szeret meg el tudta volna velem kébzelni a kapcsolatát de neki ez túl sok hogy ilyen a múltam..mit gondoltok
2010. okt. 30. 17:17
 1/8 A kérdező kommentje:
Ja és próbáltam már vele beszélni de nem megy egyszerűen nem akar..aszt mondja neki ilyen lány nem kell akinek ilyen a múltja...és már abban is kételkedik hogy én szűz vagyok :S segítsetek mit csináljak nagyon szeretem
2010. okt. 30. 17:19
 2/8 anonim ***** válasza:
Először tanulj meg beszélni és írni magyarul. :)
2010. okt. 30. 17:25
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem is. Először is Helyesírási Szótár.
2010. okt. 30. 17:28
 4/8 anonim ***** válasza:
Hadjad! :-D
2010. okt. 30. 18:11
 5/8 anonim ***** válasza:

én is voltam hasonló helyzetben...együtt érzek veled:(

nem tudsz mit csinálni:(:S

2010. okt. 30. 18:24
 6/8 anonim ***** válasza:

Remélem a sok 14 éves r***nc olvassa ezt, mert mind így fognak járni. Vagy összejönnek egy "férfi-r**anccal" és élnek ameddig meg nem...csak nem boldogan.

Kedves kérdező, te pedig érd el , hogy beszéljen veled és hitesd el - ha tényleg így gondolod - hogy a múlt az már csak múlt. Először is szakíts mindennel a múltból, és viselkedj úgy vele mintha az egyetlen pasi lenne a Földön. Jah,s a legfontosabb, hogy ültesd le és teljesen komolyan, kendőzetlenül mondd el neki, hogy "ezt meg azt" csináltad a múltban de mostmár...és valami ŐSZINTE és meggyőző érzelem kiöntés...ebből fogja a legjobban látni, hogy igazat mondasz. Ha pedig már bízik benned, ne játszd el, jó kapcsolat lehet ebből...sok szerencsét :)

Egy srác, akinek a volt bnője nem szakított a múlttal...

2010. okt. 30. 18:25
 7/8 anonim ***** válasza:

uccsó vagyok.

Ha így sem jön össze, akkor is szakíts a múlttal, mert ha nem abból csak azt látja, hogy kamuzni akartál neki. Ha pedig nem jön veled össze egyből,de te tartod magad hogy a múlt az elmúlt, akkor ugyis észreveszi magát.

2010. okt. 30. 18:27
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek hogy írtok...az a baj már próbáltam vele beszélni és összinte lenni hozzá de neki így sem jó...tudja hogy szeretem és azt mondja hogy ez neki kevés neki nem kell olyan lány akinek van múltja...ő is kezdet meg szeretni de majd el múlik aszt mondta és hogy hagyam mert nem akar már semmit nincs értelme a múltat meg beszélni nem lehet...és én nagyon szeretem etért nem tom mit csináljak..:S:S
2010. okt. 30. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!