Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szeretem mit csináljak hadjam vagy próbáljak vele beszélni?
én is voltam hasonló helyzetben...együtt érzek veled:(
nem tudsz mit csinálni:(:S
Remélem a sok 14 éves r***nc olvassa ezt, mert mind így fognak járni. Vagy összejönnek egy "férfi-r**anccal" és élnek ameddig meg nem...csak nem boldogan.
Kedves kérdező, te pedig érd el , hogy beszéljen veled és hitesd el - ha tényleg így gondolod - hogy a múlt az már csak múlt. Először is szakíts mindennel a múltból, és viselkedj úgy vele mintha az egyetlen pasi lenne a Földön. Jah,s a legfontosabb, hogy ültesd le és teljesen komolyan, kendőzetlenül mondd el neki, hogy "ezt meg azt" csináltad a múltban de mostmár...és valami ŐSZINTE és meggyőző érzelem kiöntés...ebből fogja a legjobban látni, hogy igazat mondasz. Ha pedig már bízik benned, ne játszd el, jó kapcsolat lehet ebből...sok szerencsét :)
Egy srác, akinek a volt bnője nem szakított a múlttal...
uccsó vagyok.
Ha így sem jön össze, akkor is szakíts a múlttal, mert ha nem abból csak azt látja, hogy kamuzni akartál neki. Ha pedig nem jön veled össze egyből,de te tartod magad hogy a múlt az elmúlt, akkor ugyis észreveszi magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!