Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha épp távol vagyok a páromtól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha épp távol vagyok a páromtól, milyen kedvességgel adhatom tudtára, mennyire szeretem? Ti minek örülnétek?

Figyelt kérdés
Telefonon és fészbukon tudunk most érintkezni pár napig, mindig mondom neki, hogy szeretem és hogy hiányzik, de annyira érzem ezeket a dolgokat, hogy ki akarom fejezni valahogy máshogy is... hogyan tudnám? legszívesebben írnék egy verset sms-ben, de sajnos nem értené, angolul meg nem tudok verset írni :( egyéb ötlet?

2011. okt. 30. 13:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem 1 szó is elég sms-ben:)"Hiányzol" Más nem kell:)))A kevesebb néha több!
2011. okt. 30. 14:05
 2/4 Macskajós ***** válasza:
A hasonló kedves szavak sajnos hamar elkopnak, no persze ha mértékkel használod őket, akkor igen lassan. De érdemes néha-néha kihangsúlyozni valamit. Az én párom olyasmit szokott írni, hogy elmondja milyen gyönyörűséget látott (persze nem egy másik nőre gondolok, természeti képekre főleg) és, hogy mégse tudta meghatni, mert tudja, hogy én otthon várom és százszor szebb vagyok. Nem romantikus nőknél nem ajánlott módszer.
2011. okt. 30. 17:52
 3/4 A kérdező kommentje:
én vagyok a lány :) szóval ez lehet így ebben a formában nem nyerő, de átalakítva még hasznos lehet... mondjuk elmondhatnám, mennyire biztonságban érzem magam mellette, hogy ő az én erős, szilárd váram
2011. okt. 30. 18:38
 4/4 Macskajós ***** válasza:
Bocsánat, ez így hirtelen eszembe se jutott mikor válaszoltam. XD Akkor viszont azt is hozzátenném, hogy van aki nem szereti, ha nem hagyják levegőhöz jutni. Ha lánynak írnak ez nem szokott sértődési alap lenni. Ez a biztonságos jó ötlet, meg érdemes kihangsúlyozni, amiben kitűnik a többi pasi közül.
2011. okt. 30. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!