Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha sokáig húzom az időt és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha sokáig húzom az időt és nem vallom be neki, hogy szeretem akkor azthiszi, hogy nem kell nekem, és elkezd más fiúkkal beszélni? 17f

Figyelt kérdés

Van egy 16 éves lány akibe szerelmes vagyok.

1 éve ismerem,szerelmes is vagyok belé,de nem mondtam el még neki.Mindennap beszélünk,msn-en és sétálni is kihívom és ő egyből azt mondja,hogy oké,akármikor kijön :)

De én lassú vagyok meg félénk is úgyhogy nem merem elmondani :$$$$

Ha tovább húzom akkor oda minden ? =/

Jobb lenne ha most rögtön kihívnám sétálni és elmondanám neki ?

2011. márc. 4. 22:48
 1/3 anonim ***** válasza:

szia!

ha valóban bármikor kijön veled, akkor beszélj le vele egy időpontot, amikor kezd már sötétedni (ha ezzel nincs problémátok). menjetek valami romantikus helyre, vagy csak szimplán ne az út közepén legyetek. ott mond el neki, hogy mit érzel... fő a hangulat :P

2011. márc. 4. 22:59
 2/3 anonim ***** válasza:

előző is én voltam; kis kieg:

ha nem lépsz hamar, akkor biztos elhappolják... ilyenek a mai fiatalok :D

17/F

2011. márc. 4. 22:59
 3/3 A kérdező kommentje:

Hát vidéken vagyunk,úgyhogy ilyen Dunapart felejtős...

De egy sima séta nem jó ?

Kis község nincs sok ember főleg délután.. Szerinted ?

2011. márc. 4. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!