Hogy hívják azt ha 100% ban a lányokat szeretem és semmi mást nem fogadok el viszont imádok b*isan kinézni beszélni stb?
Figyelt kérdés
1000% hetero vagyok. De imádok b*isan beszélni b*isan kinézni viselkedni.. sőt nőnek öltözni is szeretek valamint már számos versenyen is részt vettem. Na ennek mi a neve ? És nem gúnyolódni.. ja és imádom SP-t meg Justin beiber-t de csakis a zenéjükért!!!!2011. júl. 14. 21:21
11/22 anonim válasza:
Kérdező, a saját nemzeted, és az egész emberiség érdekében kérlek, hogy akaszd fel magad! Hidd el, hasznos dolgot tennél, még ha egy b.uzival lenne csak kevesebb. Sok kicsi sokra megy.
12/22 anonim válasza:
Én még nem találkoztam hetero transzvesztitával, de elméletileg van. Lehet hogy te vagy az élő példa rá.
15/22 A kérdező kommentje:
Én nem értem miért kell bu*izni mikor minden klappol, csak szeretem ezeket a dolgokat..
2011. júl. 15. 10:26
16/22 anonim válasza:
mert nekik minden ami egy kicsit is meleg az búza
17/22 anonim válasza:
Sajnálom öreg, de van egy rossz hírem...
19/22 extra special thanx válasza:
akkor valójában te leszbikus vagy. mert a csajokat szereted, viszont szeretsz csajosan viselkedni. ha átoperáltatnád magad, akkor is a csajokat szeretnéd. tehát leszbi vagy.
20/22 anonim válasza:
Szerintem ez kamu, mert ilyen hülye senki nem lehet.:D
Na, de úgy csinálok, mintha komolyan vennélek. Ha nem érzed magad nőnek/lánynak egyébként, akkor simán transzvesztita vagy, de ha igen, akkor transzexuális és leszbikus is egyben. Remélem, kielégítető a válaszom.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!