Engem a torz külsőm miatt soha senki nem fog szeretni?
Ha nem lett volna elég tűz vörönek és hullámos hajúnak születnem,hozzá még nem hogy zöld szemeket kaptam volna,hanem az egyik kék a másik barna:S
Mindenki ezzel a debil macskával dobálozik már évek óta:
most újra megtaláltam és megint elkeseredtem.
Bónusz:kicsi koromtól HUSKY a becenevem..csak idősebb koromba esett le miért:).
20L
Kontaktlencsével légyszi ne gyertek,mert nem vagyok szemüveges és hiába nem piszkálnám(legalább jól látok)
De ettől függetlenül az egyik világos kék másik barna.
Néha úgy érzem mélyen perverznek kell lennie valakinek,hogy ilyen "torz" színű nőt szeressen.
Soha nem volt még barátom,sok barátom van.Nem vagyok antiszociális,szeretnek az emberek,de úgy érzem sokszor szégyellnek még a szüleim is..meg nagyon a bámulás tárgya vagyok mindenhol.Öcsém gyönyörű srác-szőke sima kék szemű.
SENKI NEM VÖRÖS A CSALÁDBAN!!!:S -direkt kikönyörögtem,hogy csináljunk DNS tesztet,na és tessék tényleg két szőke a szülőm.Eh..nem tudom.
Mit csináljak magammal?Festessek hajat?
én is mit megnem adnék.....:$
csodaszép lehetsz
Én már láttam olyan modellt, akinek ilyen szemei voltak, pont ez volt benne a különleges :)
Ettől még nem vagy torz :D
A vörös haj meg... hát szerintem árnyalattól függ, hogy szép-e (de ez csak az én véleményem), de ha tényleg tűzvörös, az gyönyörű! Ha téged nagyon zavar, akkor esetleg tényleg fesd be, ha ezért szorongsz, de az lenne az igazi, ha így tudnád magad elfogadni. :)
Aztán majd meglátod, hogy úgy festetten neked jobb-e...
Hát ha nem fake a kérdés, szerintem nagyon szépek a színeid,
nekem volt ismerősöm, akinek felemás szeme van, semmi szörnyűt nem láttam ebben. Gondolom gyerekként nem tudták ezt elfogadni a kis gyökerek, és ez mély nyomott hagyott benned. Ne utáld magad, mert amiatt kerülhetnek emberek.
Ja és én szeretnék pl. vöröshajú gyerkőcöt, szépnek találom.
A vörös haj gyönyörű!!! És hogy még hullámos is... mit nem adnék érte!!!
A szemed meg, hmmm... Tök különleges dolog... Élvezd, hogy nem vagy olyan, mint a többiek!!! Hidd el, lesz még egy férfi, aki majd pont ezt fogja benned szeretni. Fogadd el magad így, sőt, kovácsolj belőle előnyt! Ne úgy fogd fel, hogy "torz" vagy... Magaddal kell megvívnod ezt csatát... sok sikert!!!
Van egy ismerősöm, a srácok szerint nem túl szép, egészen addig, amíg meg nem látják, hogy az egyik szeme kék, a másik barna. Utána viszont csak úgy döglenek utána, akkor is, ha korábban lerondázták a csajt. Tehát sok pasinak bejön. A lényeg, hogy fogadd el, mert amíg nem szereted meg saját magad, sokkal nehezebb lesz párt találnod.
A vörös hullámos haj meg gyönyörű! Egy fiú osztálytársamnak volt olyan, ráadásul hátközépig ért neki. Ne tudd meg, minden csaj odavolt érte. Lányoknál sem jelent hátrányt.
tesóm osztályában van egy kislány akinek egyik szeme sötétbarna, a másik világoskék
és imáááádom annyira tetszik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!