Engem a torz külsőm miatt soha senki nem fog szeretni?
Ha nem lett volna elég tűz vörönek és hullámos hajúnak születnem,hozzá még nem hogy zöld szemeket kaptam volna,hanem az egyik kék a másik barna:S
Mindenki ezzel a debil macskával dobálozik már évek óta:
most újra megtaláltam és megint elkeseredtem.
Bónusz:kicsi koromtól HUSKY a becenevem..csak idősebb koromba esett le miért:).
20L
Kontaktlencsével légyszi ne gyertek,mert nem vagyok szemüveges és hiába nem piszkálnám(legalább jól látok)
De ettől függetlenül az egyik világos kék másik barna.
Néha úgy érzem mélyen perverznek kell lennie valakinek,hogy ilyen "torz" színű nőt szeressen.
Soha nem volt még barátom,sok barátom van.Nem vagyok antiszociális,szeretnek az emberek,de úgy érzem sokszor szégyellnek még a szüleim is..meg nagyon a bámulás tárgya vagyok mindenhol.Öcsém gyönyörű srác-szőke sima kék szemű.
SENKI NEM VÖRÖS A CSALÁDBAN!!!:S -direkt kikönyörögtem,hogy csináljunk DNS tesztet,na és tessék tényleg két szőke a szülőm.Eh..nem tudom.
Mit csináljak magammal?Festessek hajat?
Furcsa kedves 20 éves lány,
én szándékosan festem vörösre /réz árnyalat/ a hajam
és imádom a zöld szemeimet. Életem egyik legnagyobb gondja, hogy nem hullámos/göndör a hajam.
Egyszerűen megöl az irigység, amikor látok gyönyörű, természetes vörös loknikat.
Nekem ez csak 'mesterségesen' megy.
Különleges lehetsz az eltérő színű szemeiddel. :)
Esetleg egy képet feltöltenél?
Vagy priviben?
Azt gondolom, hogy a gondolataid miatt vagy egyedül.
Te nem szereted magad! Miért is várnád el mástól,
hogy szeressen?
És ne nevezd magad torznak.
Teljesen más a szó jelentése.
Te vagy a debil, nem a macska. (őt hagyd békén)
Másrészt nem emiatt piszkáltak, hanem ezzel. Valószínűleg alapból van bajod, önbizalomhiányos vagy, az ilyen embert meg bármivel lehet piszkálni. Akinek van önbizalma, az bárhogy kinézhet, nem kötnek bele.
A vörös haj gyönyörű (ha nem festett), az hogy két színű szemed van elég ritka ér érdekes, de nem csúnya. Volt egy pasi ismerősöm akinek kétszínű szeme volt, és volt felesége gyerekei.
Szerintem benned maradt a csúf emberkék piszkálódása. És ez miatt nincs önbizalmad. Miközben a vörös haj szép, a szemei különlegesek.
ha szép arcod van hozzá, akkor még különleges nő image-t is felveheted.
Ja, és mellesleg gyönyörű az a "debil" macska :D
Huh, a szemed tényleg nagyon szép lehet :) Nehogy torznak hidd, ez inkább nagyon különleges!!
És nem véletlenül festi sok nő vörösre a haját. Az is nagyon szép tud lenni:)
Én például barna hajú-zöld szemű vagyok, szóval teljesen átlagos... Ez sem jó érzés, mert senki nem vesz észre a tömegben.
Tudnál képet linkelni?
18L
Figyelj, mit sírsz? Van, aki valóban torzan néz ki, mégis tudja viselni, te meg itt miákolsz ilyen dolgok miatt?
Én is mgkaptam a magam csúfolódás özönét - amiből a "falnak rohantál?" csak a legenyhébb változat volt -, és? Egészséges felnőtt lett belőlem. Elfogadtam, h a mellem kicsi, nem lesz túl nagy, "szopósszájú" vagyok (hányszor megkaptam, meg, h hátulról szebb vok, mint elölről), és? Lesz.rom, addig kerestem, míg megtaláltam magamban a szépet.
Te is próbáld addig keresni, míg rá nem jössz, mit szeretsz magadon, aztán erősíts erre!
Úristen, én még ilyenről nem is hallottam, hogy valakinek alapból kétféle szemszíne van...(:
Hát én ebből olyan előnyt csinálnék hogycsak na..xD
Szerintem te gyönyörű vagy, és képet tényleg mutathatnál, legalább a szemdről, azta..x) Am én is vörös vagyok :D 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!