Engem a torz külsőm miatt soha senki nem fog szeretni?
Ha nem lett volna elég tűz vörönek és hullámos hajúnak születnem,hozzá még nem hogy zöld szemeket kaptam volna,hanem az egyik kék a másik barna:S
Mindenki ezzel a debil macskával dobálozik már évek óta:
most újra megtaláltam és megint elkeseredtem.
Bónusz:kicsi koromtól HUSKY a becenevem..csak idősebb koromba esett le miért:).
20L
Kontaktlencsével légyszi ne gyertek,mert nem vagyok szemüveges és hiába nem piszkálnám(legalább jól látok)
De ettől függetlenül az egyik világos kék másik barna.
Néha úgy érzem mélyen perverznek kell lennie valakinek,hogy ilyen "torz" színű nőt szeressen.
Soha nem volt még barátom,sok barátom van.Nem vagyok antiszociális,szeretnek az emberek,de úgy érzem sokszor szégyellnek még a szüleim is..meg nagyon a bámulás tárgya vagyok mindenhol.Öcsém gyönyörű srác-szőke sima kék szemű.
SENKI NEM VÖRÖS A CSALÁDBAN!!!:S -direkt kikönyörögtem,hogy csináljunk DNS tesztet,na és tessék tényleg két szőke a szülőm.Eh..nem tudom.
Mit csináljak magammal?Festessek hajat?
Te bolond vagy!
Mit nem adnék a hajadért, és a szemeidért, gyönyörű mindkettő! Az önbizalomhiány a te bajod, fogadd el magad, hisz van mit rajtad irigyelni :)
20/L
Mindig is ilyen különleges nőre vágytam, végre megtaláltam:P
Azok a vadító szemeid, mintha két ember nézne rám...
21/F
Ó jajj,még maradt 1.5 oldal válaszom:de már látom a sok ezer támadást az önbizalmamra,nincs vele gond.Nem vagyok sem visszahúzódó,sem csendes.Sport klubbokba járok,versenyekre, és zenei versenyekre is.
Nincs rossz személyiségem,de igazán mélyen bántó tud lenni a sok sok megjegyzés az utcán: "jesszusom,ez mit csinált a szemeivel" "Nézd egy normális családban,egy fekete bárány" "Hova fajul ez a világ?" "Te mi a ***t csináltál a szemeddel?" "Hajad nem illik a szemedhez"-Amúgy mi lett a szemeddel?
Kép..hát őszintén nem szeretnék az internet tárgya lenni.Közösségi oldalakra sem regisztrálok,nem az hogy képeket teszek fel magamról-nem látom ennek értelmét.Van msn és telefon...
Most Vasárnapig itt vagyok egy taekwondo táborban,utána teszek ki a szemeimről képet:)meg a hajamról.
Ja igen a legrosszabb talán az,amikor vékonyabb voltam 173/49-50 kg és rövidebb volt a hajam,össze vissza állt túl jól látszódott az arcom és a szemem és mindenki "ledrogosodott" mert sovány és csapzott vagyok,persze fura szemekkel.
Na olvasok tovább és majd írok még ha van még kérdés.
Semmi bajom nincs a macskával!Azért utálom a képet,mert már több száz embertől megkaptam.
Jah na a legjobb az életem csúcspontja:könyörögtünk az öcsémmel,hogy legyen kutyánk.Szülők nem akartak venni.Tudták az osztályban a nagy óhajomat és születésnapomra kaptam egy HUSKYT-persze két színű szemekkel.Na hát én szeretem a kutyámat,most 5 éves-de mivel én becenevem HUSKY a kutyám neve pedig MISKA-ezért amikor anyu szól,hogy: Husky,Miska gyertek már,az vicces.
Meg az állandó kutyások feltételezései: "Hogy te a kutyád mintájára csináltattad a szemedet?"-mielőtt mondanék bármit is - "Kár volt,nagyon dúrván néz ki" Na ilyen és ehhez hasonló megjegyzéseket kapunk sétáltatás közben.belefáradtam az állandó védekezésbe.
Szia.
Tudsz valamennyire angolul?
Ha igen akkor tudod mit jelent a gorgeous szó, amivel a macskát illették a képen amit belinkeltél.
Annyit segítek hogy nem torz a jelentése.
A torz szóról más jut az ember eszébe, nem egy különleges szempár és vörös haj.
Rajtam sok tetoválás van, kaptam már amiatt hideget meleget az emberektől, de elengedem magam mellett.
Nem lehet mindenkinek megfelelni.
Szerintem csinos lány lehetsz, de nem is kell csinosnak lenned mert ha jön majd egy férfi úgysem csak a külső fog számítani.
Ha beszólnak az utcán ne törődj velük, vagy szólj nekik vissza hogy biztos jó lehet tökéletesnek lenni.
Üdv.
Én már korábban válaszoltam, de most elolvastam a hozzászólásodat, és hát... Nagyon sajnállak, hogy ennyi idiótával vagy körülvéve! Nem a te külsőddel van baj, hanem az ő agykapacitásuk egyenlő egy planktonéval (elnézést kérek a planktonoktól, ez rájuk nézve sértő).
Sose hallgass az ilyen szellemileg visszamaradt degeneráltak véleményére! Ezekkel a beszólásokkal magukat minősítik. Amúgy is... azok támadják mások külsejét, akik magukkal nincsenek megelégedve, s ezért másokban keresnek támadási pontot.
Ne hagyd, hogy ezek az emberek befolyásoljanak. Látod, itt mennyi ember mondja, hogy milyen szép lehetsz. Sok témában nem érvényes ennél a honlapnál, de most igen: bízz és higgy a hozzászólóknak!
Minden jót és jó táborozást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!