Megint elrontottam valamit! Hogy lehet engem igy szeretni?
szia! először is ne érezd szarnak magad és nem vagy szemét!!! beteg vagy, rossz a hangulatod és figyelmetlen voltál - utóbbiért kérj elnézést a párodtól és ígérd meg, hogy jobban odafigyelsz (amit tarts is be!) a pénz miatt kiszolgáltatott helyzetben vagy, de ez meg fog oldódni, amint meggyógyulsz, ne stresszelj e miatt! KIZÁRT dolog, hogy a párod utál, ez viccnek is rossz, sztem csak berágott (tegyük hozzá, valamelyest jogosan:)), de ha lehiggad, megbeszélitek a dolgot, Te pedig kérj bocsánatot. A kiengeszteléshez pedig nem kell pénz, én pl. ha lökött vagyok, és megharagszik a barátom, megmaszírozom a talpát, vagy készítek egy közös, illatos fürdőt, nála ez beválik:) sztem a párodnál is vannak olyan trükkök (pl. vidd neki ágyba a reggelit és ébreszd egy nagy csókkal), amitől boldog lesz és megbékél.
és még egyszer: NEM vagy szemét vagy szar, csak hibáztál, ami egy beteg, magányos embernél simán előfordul. Fel a fejjel!!!
Lehet, hogy az aggodalmad jogos, mert milyen dolog azon aggódni, hogy, ha elhagy a párod még pénzed sem lesz???
Most mit szeretsz?!
A pénzt vagy a pasast???
Nekem egyértelmű!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!