Megint elrontottam valamit! Hogy lehet engem igy szeretni?
Nyugi, en mar kertem kolcson 150-et is egy expasimtol es csak nagy sokara tudtam visszaadni. Ha szeret es ismeri a helyzeted, akkor tudja, hogy nem azert nincs, mert rucikra koltotted, hanem mert nincs, es kesz.
Ennek ellenere nagyfoku udvariatlansag es hat sajnos a masikkal valo nem torodes locsogni a telefonba, ugy, hogy neki meg elfogynak a percei... persze, hogy bocsanatot kell kerni, de egyet tarts szem elott: egy felig-meddig ismeretlen lakotarssal nem merted volna ezt megcsinalni, vagy egy idegennel! Egy parkapcsolatban nagyon fontos, hogy ugyanannyi tiszteletet, megbecsulest megadj a partnernak, mint amennyire udvarias es tisztesseges vagy egy lakotarssal. A koszonestol kezdve az ilyesmikig. Sot neki tobb udvariassag es figyelem jar, mint masnak. Ha athagod ezt az alapszabalyt (uvoltozos veszekedes, percek lebeszelese stb) akkor elmergesedhet a viszony. Hiaba hiszi azt az ember, hogy pont a bensoseges kapcsolataban engedhet meg maganak egy kicsit tobbet, a kicsit tobbet megengedes csak nagyon alkalmi szabad, hogy legyen. Tehat az alapszitu az udvariassag, megbecsules. Szoval 1. kerj bocsanatot (mintha a szomszedtol elloptad volna a biciklijet, oszinte megbanassal) 2. ne forduljon elo tobbet. Szerintem ez a recept.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!